.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 09 Μαρτίου 2018 11:23

Ανάκληση Ducati για αντλία φρένου

 

Αφορά σε 14 μοντέλα & 188 μοτοσυκλέτες

H Γενική Γραµµατεία Βιοµηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία KOSMOCAR A.E., Γενικός Εισαγωγέας DUCATI στην Ελλάδα, σε συνεργασία µε το Τµήµα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της ∆ιεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, εκτελεί πρόγραµµα προληπτικού ελέγχου µοτοσυκλετών DUCATI.

brembo ducati recall 2

H ανάκληση αφορά στα εξής µοντέλα: MULTISTRADA 1200 S / Pikes Peak / MULTISTRADA 1260 S / Pikes Peak / MONSTER 1200 S / R / XDIAVEL S / PANIGALE R / PANIGALE 1299 STD / S / SUPERLEGGERA / ANNIVERSARIO / PANIGALE R FINAL EDITION / SCRAMBLER CAFÉ RACER.

Η συγκεκριµένη ενέργεια αφορά σε 188 µοτοσυκλέτες, παραγωγής 2015-2018, στις οποίες κάτω από εξαιρετικά σκληρή χρήση µπορεί να ραγίσει το έµβολο της αντλίας του εµπρός φρένου, µε αποτέλεσµα την µειωµένη απόδοσή του φρένου και κατ’ επέκταση τον κίνδυνο ατυχήµατος. 

Μέχρι στιγµής δεν έχει αναφερθεί καµία περίπτωση ατυχήµατος, που να σχετίζεται µε το συγκεκριµένο θέµα.

Οι κάτοχοι των επηρεαζόµενων οχηµάτων θα ενηµερωθούν µε συστηµένη επιστολή απευθείας από την Ducati Motor Holding (Ιταλία), ώστε να προσέλθουν στους κατά τόπους Εξουσιοδοτηµένους Συνεργάτες Service Ducati της εταιρείας KOSMOCAR A.E. για να γίνει αντικατάσταση του εµβόλου της αντλίας του εµπρός φρένου, χωρίς καµία οικονοµική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι κάτοχοι παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν µε το Τµήµα Εξυπηρέτησης Πελατών DUCATI στο τηλέφωνο 210 9981201 από 09.00 - 18.00 καθηµερινά ή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 09 Μαρτίου 2018 11:24

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon