.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 04 Ιανουαρίου 2018 10:37

Υamaha - Επέκταση της γκάμας των e-scooter

 

Ηλεκτροκίνητα, με ισχύ αντίστοιχη των 125 κ.εκ.

 

 

Η Yamaha Motor, στα πλαίσια της γενικότερης αναδιοργάνωσης της και των νέων της προοπτικών, όντας πλέον πιο ισχυρή μέσα στον όμιλο Yamaha Corporation, εξέλεξε έναν νέο πρόεδρο, τον Yoshihiro Hidaka, o οποίος και έκανε κάποιες ενδιαφέρουσες δηλώσεις στον ενημερωτικό site Νikkei Asian Review.  

Μεταξύ άλλων, ο κος Hidaka ανέφερε ότι πολύ σύντομα η Yamaha θα επεκτείνει δυναμικά την γκάμα των ηλεκτροκίνητων μοντέλων της, παρουσιάζοντας νέα e-scooter, με ισχύ στα επίπεδα της 125 κατηγορίας.

Μέχρι τώρα η παρουσία της Yamaha στα e-scoοter ήταν πολύ περιορισμένη, με μοντέλα όπως το EC-03, το οποίο είχε αυτονομία περίπου 40 χιλιόμετρα, ενώ χρειαζόταν 7 ώρες για την επαναφόρτιση της μπαταρίας του.

Ο κος Hidaka δήλωσε επίσης, ότι οι τεχνικοί και οι μηχανικοί που στελεχώνουν τα τμήματα σχεδίασης και εξέλιξης των κινητήρων εσωτερικής καύσης αλλά και των ηλεκτροκινητήρων που προορίζονται για scooter, θα συγχωνευθούν σε ένα ενιαίο τμήμα, καταδεικνύοντας έτσι, το ότι στην Yamaha, έχουν πάρει πλέον πολύ σοβαρά το θέμα των e-scooter.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 04 Ιανουαρίου 2018 10:47

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon