.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023 11:02

KSR Αυστρίας – Βγήκε επιτυχώς από το καθεστώς επιτήρησης

Η εταιρεία ξεπέρασε τις σοβαρές οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε και πλέον κάνει μία νέα αρχή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των μέσων ενημέρωσης από τις γειτονικές μας χώρες, η KSR Αυστρίας, εισαγωγική και αντιπρόσωπος μεταξύ άλλων της Motron, Brixton, Malaguti και Lambretta, εξήλθε επιτυχώς από το πρόγραμμα επιτήρησης που της είχε επιβληθεί τον Σεπτέμβριο -μπορείτε να διαβάστε περισσότερα και στο ανάλογο άρθρο μας, εδώ.

Η νέα απόφαση του δικαστηρίου, αίρει την επιτήρηση και εγκρίνει το πρόγραμμα αναδιοργάνωσης της εταιρείας, στα βήματα της προς το μέλλον. Ιδιαίτερα ευχάριστο είναι το γεγονός, ότι μέσω των έγκαιρων δράσεων, αποφεύχθηκε η απόλυση 14ο υπαλλήλων της εταιρείας.

Οι διευθυντές της KSR, Michael και Christian Kirschenhofer, δήλωσαν για το γεγονός: «Τα θεμέλια για ένα επιτυχημένο μέλλον μόλις τέθηκαν. Αυτό κατέστη δυνατόν, από την μία, ψάρη στην προθυμία των συνεργατών μας να συνεργαστούν ανάλογα και, από την άλλη, χάρη στην θαυμάσια υποστήριξη των εργαζόμενων μας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους αναμείχθηκαν για την εμπιστοσύνη τους και τώρα μπορούμε να αντικρίσουμε τα επόμενα μας βήματα με αισιοδοξία».

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023 11:07

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon