.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2023 10:48

Ρεπορτάζ – Εγκαίνια της νέας αντιπροσωπείας KTM, Husqvarna, Gasgas στην Αθήνα

Ένας νέος χώρος που ξεκινά και επίσημα την λειτουργία του, σηματοδοτώντας και την νέα εποχή των εταιρειών του Pierer Mobility Group στην χώρα μας.

Οι KTM, Husqvarna και Gasgas, πέρασαν σε μία νέα εποχή αντιπροσώπευσης για την χώρα μας, μετά από την είσοδο στον χώρο, της Πέτρος Πετρόπουλος Α.Ε.Β.Ε.  Μία από τις σημαντικότερες αλλά και αρχαιότερες εταιρείες στην χώρα μας, με έτος ίδρυσης της το 1922, η Πέτρος Πετρόπουλος δραστηριοποιείται σε έναν ευρύ τομέα βιομηχανικού εξοπλισμού, ο οποίος περιλαμβάνει από αναλώσιμα όπως μπαταρίες και λάδια, μέχρι και μηχανήματα όπως γεννήτριες, κινητήρες diesel, αγροτικά/χωματουργικά μηχανήματα κ.ά., όπως επίσης και αυτοκινήτων όπως Jaguar, Isuzu, Land Rover κ.ά.. Θέλοντας να επεκταθεί στον ταχέως αναπτυσσόμενο τομέα του δικύκλου στην Ελλάδα, η Πέτρος Πετρόπουλος Α.Ε.Β.Ε. εξασφάλισε τα δικαιώματα αντιπροσώπευσης των μαρκών, του Pierer Mobility Group: KTM, Husqvarna, Gasgas αλλά και MV Agusta.

Εχθές Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου, βρεθήκαμε στα εγκαίνα του νέου καταστήματος KTMHusqvarnaGasgas, στην Ιερά Οδό 104, στην Αθήνα. Πρόκειται για έναν εντελώς νέο χώρο, ο οποίος στήθηκε από το μηδέν ώστε να αποτελέσει αντιπροσωπεία μοτοσυκλετών. Ένας μεγάλος και όμορφα φωτισμένος χώρος, που αναδεικνύει τις μοτοσυκλέτες που πλέον φιλοξενεί και συμβάλλει σε μία ευχάριστη εμπειρία για τον πελάτη. Οι μοτοσυκλέτες της KTM, της Husqvarna και της Gasgas ήταν διαχωρισμένες με κάθε μάρκα να έχει τα δικά της τετραγωνικά, αλλά και τους δικούς της περιβάλλοντες χωρματισμούς.

Ειδικά για την περίσταση της χθεσινής εκδήλωσης, σε περίοπτη θέση βρισκόταν το νέο «κτήνος» της KTM, η 1390 Superduke R 2024. Η μοτοσυκλέτα με τον εντυπωσιακά ισχυρό κινητήρα, το ανεπανάληπτο design και την τεχνολογία κορυφής μαγνήτισε τα βλέμματα όλων όσων βρέθηκαν στον χώρο. Πιο μέσα στο κατάστημα, αντικρίσαμε και τις νέες KTM 990 Duke και 390 Duke 2024, όπως και την Off-Road γκάμα της μάρκας και το πανέμορφο 300 EXC Hardenduro.

Η Husqvarna επέδειξε το νέο FE350 Enduro Pro, στο χαρακτηριστικό γκρίζο χρώμα του, παράλληλα με τις 701 Supermoto και Enduro, ενώ και η Gasgas βρισκόταν εκεί, με 3 μοτοσυκλέτες από τις σειρές Motocross και Enduro.

Και επειδή η αγορά μοτοσυκλέτας δεν είναι μόνο η αγορά του ίδιου του οχήματος, αλλά «χωρά» και επιλογές ρουχισμού, αξεσουάρ και lifestyle, κάθε «τομέας» του νέου χώρου (KTM, Husqvarna, Gasgas) φιλοξενεί και τα επίσημα προϊόντα της κάθε εταιρείας.

Η εκδήλωση των εγκαινίων ξεκίνησε γύρω στις 4 το απόγευμα, καθώς οι καλεσμένοι προσέρχονταν σταδιακά στον χώρο θαυμάζοντας τις μοτοσυκλέτες και το νέο κατάστημα. Στην συνέχεια, χαιρετισμό μας απηύθυνε μεταξύ άλλων και ο πρόεδρος της Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, κ. Μιχάλης Οικονομάκης, ενώ η βραδιά έκλεισε με μουσική, αναψυκτικά, το καθιερωμένο ελαφρύ ποτό και finger food. 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2023 14:08

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon