.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 29 Αυγούστου 2017 15:05

Η Royal Enfield πάει… “σφαίρα”!

 

Νέα γραμμή παραγωγής για να αντιμετωπιστεί η ζήτηση!

 

Πρόσφατα η Ινδία ξεπέρασε την Κίνα σε ότι αφορά στο μέγεθος της αγοράς μηχανοκίνητων δικύκλων. Είναι δηλαδή αυτή τη στιγμή το Νο1 στον κόσμο και οι τάσεις είναι ραγδαία αυξητικές πράγμα που σημαίνει ότι ακόμα δεν έχει καν προσεγγιστεί το “ταβάνι”.

Φυσικά ακόμα στην Ινδική αγορά εξακολουθούν να κυριαρχούν τα scooter και τα commuter μικρού κυβισμού, μια ιδέα για τα απίστευτα νούμερα πωλήσεων μπορείτε να πάρετε από αυτό τον πίνακα:

india sales 2

Σε ότι αφορά όμως στις μοτοσυκλέτες, ο απόλυτος κυρίαρχος είναι η Royal Enfield, που στο οικονομικό έτος 2016-2017, κατασκεύασε και πούλησε 667.135 μοτοσυκλέτες!

Αυτός ο αριθμός είναι το αποτέλεσμα μιας αύξησης της τάξεως του 55% στις πωλήσεις της εταιρείας τα τελευταία έξι χρόνια και δεδομένου του ότι η ζήτηση αναμένεται να αυξηθεί και άλλο, η Royal Enfield εγκαινίασε μια νέα γραμμή παραγωγής.

Το τρίτο εργοστάσιο της εταιρείας βρίσκεται έξω από την πόλη Chennai, στα νοτιοανατολικά της χώρας, καταλαμβάνει μια  συνολική έκταση 50 στρεμμάτων  και η κατασκευή του ολοκληρώθηκε μέσα στον χρόνο ρεκόρ των 15 μηνών!

Η νέα αυτή μονάδα θα συμβάλλει στην αύξηση της παραγωγής, με την Royal Enfield να προσβλέπει στις 825.000 μονάδες για το οικονομικό έτος 2017-2018.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 29 Αυγούστου 2017 15:09

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon