.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 29 Αυγούστου 2017 13:15

Spirit of Motonomad – Τουρισμός με “καθαρόαιμα” enduro!

 

Eπικά ταξίδια χιλιάδων χιλιομέτρων με ΚΤΜ 500 ΕΧC!

 

Εχθές παρουσιάσαμε τον Bruce και τον γύρο του κόσμου που έχει κάνει στη σέλα ενός GSX-R 1000, σήμερα ας γνωρίσουμε τον Adam Riemann, έναν Aυστριακό αναβάτη με διακρίσεις στο enduro, που αποφάσισε να κάνει ταξίδια με την αγωνιστική του μοτοσυκλέτα!

Η πρώτη του απόπειρα, η οποία ολοκληρώθηκε με επιτυχία, ήταν τo ταξίδι από το εργοστάσιο της KTM στην Αυστρία, μέχρι την μεγάλη πυραμίδα του Χέοπα στην Αίγυπτο, μια διαδρομή μήκους 7.000 χιλιομέτρων.

Ο  Adam, που είχε για παρέα έναν συναγωνιζόμενο του, προετοίμασαν κατάλληλα τις μηχανές και απλά ξεκίνησαν, όχι για να αποδείξουν κάτι συγκεκριμένο, απλά για να χαράξουν μια ξεχωριστή πορεία σε αυτή την διαδρομή που θα περιελάμβανε πολλά εκτός δρόμου τμήματα φυσικά!

Δύο χρόνια μετά από την ολοκλήρωση αυτού του πρώτου ταξιδιού, η ανάγκη για φυγή και περιπέτεια ώθησαν τον Adam να διοργανώσει έναν νέο ταξίδι, 9.000 χιλιομέτρων, διασχίζοντας αυτή την φορά περιοχές του Καζακστάν, της Ρωσία και της Μογγολία.

Δυο νέοι συνταξιδιώτες, όλοι με KTM 500 EXC αλλά αυτή την φορά με ιδιοκατασκευή μάσκας / fairing, για προστασία. Οι “Μοτονομάδες”, ολοκλήρωσαν και αυτή την διαδρομή με επιτυχία και πλέον ο Adam προετοιμάζει το νέο του ταξίδι, με στόχο την Νότιο Αμερική!

Παρακολουθείστε σε ένα απολαυστικό video,  την ταξιδιωτική ιστορία του Adam, καθώς και τις προετοιμασίες για την νέα του επική περιπέτεια!  

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 29 Αυγούστου 2017 13:15

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon