.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017 16:59

Zero Motorcycles – Δώρο τα “καύσιμα”, για πάντα

 

Τoλμηρή διαφημιστική καμπάνια 

 

Καύσιμα σε ηλεκτροκίνητες μοτοσυκλέτες; Ναι, αν εννοούμε το ηλεκτρικό ρεύμα που αυτές θα καταναλώσουν για να φορτίσουν τις μπαταριές τους.

Σε αυτό πατάει η Zero, η γνωστή κατασκευάστρια ηλεκτροκίνητων μοτοσυκλετών, που με μια έκπτωση της τάξεως των 1.200 δολαρίων στα μοντέλα της, ισχυρίζεται ότι χαρίζει στους μελλοντικούς ιδιοκτήτες τα “καύσιμα” τους, εφ όρου ζωής. 

Σύμφωνα με την Zero, τα πιο απαιτητικά σε ενέργεια μοντέλα της, τα SR και DSR, θα απαιτήσουν 1.200 δολάρια σε ρεύμα για να καλύψουν 85.000 μίλια (136.800 χιλιόμετρα), ενώ κατά μέσο όρο, μια μοτοσυκλέτα με κινητήρα εσωτερικής καύσης, θα χρειαστεί 5.000 δολάρια σε βενζίνη για την ίδια απόσταση.

Τώρα βέβαια πως τα 137.000 χλμ. είναι "μια ζωή" δεν το καταλαβαίνουμε αλλά οκ, αν μη τι άλλο σου κεντρίζει την προσοχή η προωθητική ενέργεια της Zero...

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017 16:59

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Τattoo από… Burn Out! “Kαγκούρια” καρφώνονται από τo facebook »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon