.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017 12:49

Η πιο “εξωτική” συμφωνία στους δύο τροχούς

 

Συνεργασία Arch Motorcyles και Suter

 

H αμερικανική Arch Μotorcycles και η ελβετική Suter ανακοίνωσαν την συνεργασία τους, που θα βασίζεται στην αντιπροσώπευση των Arch στην Eυρώπη από την Suter και των Suter στις Η.Π.Α. από την Arch. 

Ίσως να αποτελεί το πιο “εξωτικό”...μνημόνιο συνεργασίας που υπογράφηκε ποτέ στον χώρο της μοτοσυκλέτας, αφού τόσο η Suter όσο και Arch, κατασκευάζουν εντελώς διαφορετικού προσανατολισμού και ύφους μοντέλα τα οποίο ωστόσο έχουν ένα κοινό σημείο: την εξωφρενική τιμή τους! 

Η Arch Μotorcycles, είναι η εταιρεία μοτοσυκλετών του γνωστού ηθοποιού Keanu Reeves και η Suter θα αναλάβει την αντιπροσώπευση και την διανομή του power cruiser ΚRGT-1 στην Eυρώπη, αφού πρώτα το συμμορφώσει με τις Euro4 προδιαγραφές.

KRTGT1suter

H Suter, είναι γνωστή για την απίστευτη δίχρονη replica ΜΜΧ 500 με V4 κινητήρα 576 κ.εκ. που συγκεντρώνει πάνω της… στρέμματα ανθρακόνημα και ότι πιο κορυφαίο κυκλοφορεί σε περιφερειακό. Η Arch λοιπόν, θα αναλάβει την αντιπροσώπευση αυτής της μοτοσυκλέτας στις Η.Π.Α.

sutermmx500arch

Θέλετε τιμές;
Γιατί;
Από περιέργεια ε;

Οκ λοιπόν… η KRGT-1 κοστίζει 78.000 δολάρια στην Αμερική και μιλάμε για την βασική έκδοση, οπότε βάλτε τα κάτω τι θα κοστίζει με customizing, μεταφορά και εκτελωνισμό στην Ευρώπη.

Από την άλλη, η MMX500 ξέρουμε ήδη πόσο κοστολογήθηκε στις Η.Π.Α., 135.000 δολάρια!  

Τζάμπα πράμα…

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017 12:49

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon