.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017 13:44

Ο Fogarty… έπαθε Biaggi!

 

Aτύχημα για τον “λύκο” των WSBK

 

 

Tι κοινό έχουν οι Max Biaggi και Carl Fogarty; Έχουν τρέξει και οι δύο στο WSBK και έχουν πάρει πρωταθλήματα σε αυτό. Οκ, παρακάτω… έχουν και οι δυο αφήσει την ενεργό δράση. Ακόμα λίγο; Συμμετέχουν περιστασιακά σε αγώνες και event οδηγώντας μοτοσυκλέτες. Ναι… και; Πέφτουν και οι δύο! Και όχι μόνο πέφτουν αλλά παθαίνουν και τους ίδιος τραυματισμούς! 

“Carl down” λοιπόν, με τον Fogarty να έχει ένα ατύχημα στο Festival Dirt Quake το οποίο για να το περιγράψουμε με λίγα λόγια είναι πολύ χαβαλές, πολλά happening και αγώνες με ότι και όπως, σε Dirt Track πίστα. 

Αυτό αποπειράθηκε να κάνει ο Fogarty λοιπόν, να τρέξει στον αγώνα και μάλλον επειδή οι… “κακές” συνήθειες δεν ξεχνιούνται, μπήκε σε racing mode, παρά τον “χαλαρό” και φιλικό χαρακτήρα του event, κέρδισε 5 γύρους αλλά στον έκτο υπερέβαλε, με αποτέλεσμα να πέσει. Το αποτέλεσμα; 10 σπασμένα πλευρά, διάτρηση πνεύμονα, σπασμένος ώμος. Πάνω κάτω ότι είχε πάθει και ο Biaggi πριν ένα μήνα περίπου.

Συγχωρέστε μας το “ανάλαφρο” του ύφους, ο τραυματισμός του “Foggy”, όπως και αυτός του Biaggi, ήταν σοβαροί και δεν σηκώνουν πολύ πλάκα αλλά τι μπορείς να κάνεις όταν και ο ίδιος ο παθών το αντιμετωπίζει με χαβαλε; Δείτε την φωτογραφία… είναι αυτός άνθρωπός που έχει σπάσει δέκα πλευρά, ώμο και έχει διάτρηση στον πνεύμονα;

Μετά είναι και αυτά που έγραψε ο ίδιος στο twitter: 

“Tην Κυριακή, τα πήγα φανταστικά στο Dirt Quake, κέρδισα πέντε από τους έξι γύρους. Στον έκτο γύρο είχα μια…εεε… μικρή πτώση, δύο σπασμένα πλευρά, ένας τρυπημένος πνεύμονας και σπασμένος ώμος.”

…για να προσθέσει λίγο αργότερα:

“…τελικά τα σπασμένα πλευρά είναι δέκα!!”

O οργανωτής του event, Neil Duncanson δήλωσε σχετικά: “Ο Carl είχε μια πολύ άσχημη πτώση στο τελικό γύρο, σταμάτησε ο αγώνας και μεταφέρθηκε αρχικά με ασθενοφόρο εκτός του χώρου του event και μετά με ελικόπτερο στο νοσοκομείο. Έχει σπάσει πλευρά, ώμο και έχει διάτρηση στον πνεύμονα. Καλά είναι, ήταν πολύ εντυπωσιακή πτώση!”

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017 13:44

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon