.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2019 13:08

ARCH – Ανανέωση για την ναυαρχίδα KRGT-1

Στην EICMA θα παρουσιάσει την ανανεωμένη KRGT-1 η ARCH Motorcycles και ενημερώνουμε από τώρα τις κυρίες που διαβάζουν, ότι θα παρίσταται και ο Keanu Reeves αυτοπρόσωπος, αφού κάθε χρονιά βρίσκεται στο Μιλάνο για να υποστηρίξει την εταιρεία στην οποία είναι συνιδιοκτήτης.

Για το 2020, η KRGT-1 θα φέρει τον ειδικά σχεδιασμένο από την S&S δικύλινδρο αερόψυκτο κινητήρα των 2.032 κ.εκ. στηριζόμενο σε ένα ατσάλινο πλαίσιο. Οι αναρτήσεις προέρχονται από την Ohlins, με FGRT ανεστραμμένο μπροστινό 48 χλστ. και σεταρισμένο εργοστασιακά από την Ohlins ειδικά για το μοντέλο, πίσω αμορτισέρ, πλήρως ρυθμιζόμενο.

Οι τροχοί κατασκευάζονται από την BST με υλικό το carbon, ενώ “επενδύονται” με ελαστικά της Michelin, Commander II. Σε ότι αφορά στα φρένα, την κατάσταση αναλαμβάνει η ISR, με δυο εξαπίστονες μπροστινές δαγκάνες ακτινικής έδρασης και μια τετραπίστονη, επίσης ακτινικής έδρασης δαγκάνα, πίσω.

Πέραν των βασικών περιφερειακών, η KRGT-1 έχει πολύ δουλεμένο τιτάνιο και κράμα αεροπορικού αλουμινίου (billet) πάνω της, με τις εντυπώσεις να τις κλέβει το κατεργασμένο σε CNC ψαλίδι – κόσμημα αλλά και η βάση στήριξης του λασπωτήρα!

Αυτό που δεν έχει αλλάξει στην KRGT-1 του 2020, είναι η πολύ υψηλή τιμή της η οποία δεν είναι fix αλλά διαμορφώνεται αναλόγως των προτιμήσεων του εκάστοτε πελάτη, αφού η μοτοσυκλέτα “κόβεται και ράβεται” στα μέτρα του, εργονομικά αλλά και σε θέματα εξοπλισμού, χρωμάτων και εξτρά.

Φανταστείτε ότι για την πιο βασική υλοποίηση, ξεκινάμε από τα 80.000 δολάρια… πάρτε μια ιδέα από την gallery φωτογραφιών που ακολουθεί.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon