.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2019 13:03

Honda Super Tuner Legends Series - Νικητής με μοτοσυκλετιστική V4 καρδιά

Ένα κλασικό μικρό αυτοκίνητο Honda N600 του 1972 που τροποποιήθηκε με έναν V4 κινητήρα από VFR800 ήταν ο μεγάλος νικητής του πρώτου διαγωνισμού Honda Super Tuner Legends Series.

Το Hot Wheels Legends Tour είναι ένας ετήσιος διαγωνισμός custom αυτοκινήτων που κάθε χρόνο συγκεντρώνει χιλιάδες συμμετοχές σε δεκάδες πόλεις των ΗΠΑ που γεμίζουν το πρόγραμμά του. Από φέτος, μέρος αυτού του διαγωνισμού αποτελεί και η ενότητα Honda Super Tuner Legends Series.

Στην πρώτη αυτή εκδήλωση που απευθύνεται αποκλειστικά σε αυτοκίνητα της Honda, το πρώτο έπαθλο πήγε σε ένα Ν600 του 1972, το οποίο είχε μεταλλαχθεί φορώντας έναν κινητήρα από Honda VFR800.

To N600 είναι ο διάδοχος του Ιαπωνικού Ν360 και είναι το πρώτο αυτοκίνητο της Honda που εισήχθη ποτέ στην αγορά των ΗΠΑ. Κινούμενο από έναν δικύλινδρο σε σειρά 598 cc με απόδοση 45 hp και τελική ταχύτητα 130 km/h, το μικρό αυτοκίνητο πόλης δέχτηκε μια γερή αναβάθμιση από πλευράς ισχύος, με τον V4 κινητήρα που αποδίδει πάνω από 100 hp με κόκκινα στις 12,000 rpm.

Παράλληλα, οι αλλαγές που έγιναν στο Ν600 ήταν εκτενείς και χρειάστηκαν περίπου 5 χρόνια δουλειάς από τον ιδιοκτήτη του, Stephen Mines, ξεκινώντας από το προφανές: το κάποτε μπροστοκίνητο αυτοκινητάκι μετατράπηκε σε πισωκίνητο με την προσθήκη του νέου κινητήρα.

Επιπλέον, εξοπλίστηκε με αναρτήσεις από Mazda Miata, καθίσματα από Polaris RZR και προφυλακτήρες από Chevrolet Camaro.

Το καστομαρισμένο Ν600 θα εκτεθεί στο περίπτερο της Honda στην Αμερικανική έκθεση αυτοκινήτων SEMA 2019 στο Λας Βέγκας, 5 με 8 Νοεμβρίου 2019.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon