.
Κατηγορία Kawasaki
Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2022 15:12

Intermot 2022 – Kawasaki EV πρωτότυπο

Δίχως νέα μοντέλα στην Κολωνία, η Kawasaki έστρεψε το ενδιαφέρον της στο ηλεκτρικό της πρωτότυπο.

Μια μικρή απογοήτευση περίμενε όσους περίμεναν να δουν την παρουσίαση της Kawasaki από το περίπτερό της στην Intermot 2022 στην Κολωνία. Η ύπαρξη μιας μοτοσυκλέτας καλυμμένης από σεντόνι άφηνε υποσχέσεις για κάτι νέο, ωστόσο όταν το πέπλο ανασηκώθηκε μας αποκάλυψε μια μικρή ηλεκτρική δίχως όνομα, η οποία είχε αποκαλυφθεί ως πρωτότυπο πρόσφατα, στο περιθώριο του 8ωρου αγώνα της Suzuka στην Ιαπωνία.

Πρόκειται για ένα λειτουργικό πρωτότυπο προδιαγραφών Α1 (125 cc, 15 hp) το οποίο λογικά κάποια στιγμή στο κοντινό μέλλον θα αποτελέσει ένα από τα πρώτα της ηλεκτρικά μοντέλα.

Στην Ιαπωνία μάλιστα είχαν επιδείξει και το υβριδικό πρωτότυπο HEV που παντρεύει τον κινητήρα εσωτερικής καύσης με έναν ηλεκτρικό που τροφοδοτείται από κυψέλες υδρογόνου, ωστόσο αυτή η μοτοσυκλέτα δεν ήρθε στην Κολωνία.

Στη δε παρουσίαση, οι άνθρωποι της Kawasaki δεν αποκάλυψαν τίποτε πιο συγκεκριμένο για την ηλεκτρική τους πρωτότυπη μοτοσυκλέτα, μένοντας σε γενικόλογες δηλώσεις πως θα εντείνουν την έρευνά τους στις νέες τεχνολογίες μηδενικών ρύπων, αλλά και πως θα συνεχίσουν να εξελίσσουν μοντέλα με παραδοσιακούς κινητήρες εσωτερικής καύσης.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon