.
Κατηγορία Kawasaki
Τετάρτη, 05 Οκτωβρίου 2022 10:04

Kawasaki KLR650 S 2023 - Στέκεται στο ύψος της

 Η Kawasaki παρουσίασε στις ΗΠΑ το νέο μοντέλο της KLR, με την ονομασία S. Το νέο μοντέλο έχει αποκτήσει διάφορα χαρακτηριστικά, τα οποία ουσιαστικά βοηθούν τον αναβάτη να πατάει γερά στο έδαφος. 

Η κυριότερη αλλαγή έχει γίνει στην ανάρτηση η οποία έχει χαμηλώσει. Το εμπρός πιρούνι είναι 41mm και η διαδρομή του μειώθηκε στα 17cm από 20cm, ενώ συνολικά βελτιώθηκε ώστε να ανταπεξέρχεται καλύτερα στις ανωμαλίες του οδοστρώματος αλλά και να έχει μεγαλύτερη αντίσταση στην βύθιση κατά το απότομο φρενάρισμα.
 
Στην πίσω ανάρτηση Uni-Trak μειώθηκε η διαδρομή με τη χρήση συστήματος ρύθμισης στα 18,5cm από τα 18,8cm ακολουθώντας την μπροστινή ανάρτηση. Οι αλλαγές αυτές όμως δεν επηρεάζουν τη συνολική συμπεριφορά της νέας Kawasaki, αφού αν και μικρότερων διαδρομών οι αναρτήσεις αντέχουν όπως και πριν βαρύ φορτίο, αλλά και μπορούν να ανταπεξέλθουν σε ανώμαλο έδαφος.
2023-Kawasaki-KLR650-S-lowered-05.jpg
Το πίσω ελατήριο που ρυθμίζεται ως προς την προφόρτιση και την απόσβεση επιτρέπει στον αναβάτη να βρει τη ρύθμιση της αρεσκείας του. Μαζί με τις αναρτήσεις έχει χαμηλώσει και η σέλα η οποία έχει λεπτύνει κατά 35mm, ενώ ταυτόχρονα το υλικό της έχει βελτιωθεί ώστε να παρέχει άνεση και λιγότερη κούραση για τους επιβαίνοντες σε μακρινά ταξίδια. Το ύψος της σέλας του KLR  S βρίσκεται 5,8cm χαμηλότερα από του στάνταρ μοντέλου. Επίσης κατά 30mm έχει κοντύνει και το πλαϊνό σταντ προσαρμοζόμενο στα νέα ύψη της μοτοσυκλέτας ώστε να είναι πιο εύκολο στη χρήση.
 
Ταυτόχρονα το κενό μεταξύ του λεβιέ ταχυτήτων και του μαρσπιέ έχει αυξηθεί κατά 15mm ώστε να υπάρχει περισσότερος χώρος για την μπότα του αναβάτη.
2023-Kawasaki-KLR650-S-lowered-11.jpg
Τέλος έχει μειωθεί και η απόσταση από το έδαφος από τα 21cm στα 18,5cm.
 
Πέρα από τις αλλαγές που έχουν να κάνουν με το ύψος η μοτοσυκλέτα παραμένει μονοκύλινδρη με 652cc, με ηλεκτρονικό πίνακα οργάνων και LED φώτα. 
 
Θα διατίθεται σε χρώματα Pearl Storm Gray και Candy Lime Green.
 
Οι πιθανότητες να το δούμε στην Ευρώπη πάντως παραμένουν αμελητέες.
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 05 Οκτωβρίου 2022 12:37

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon