.
Κατηγορία Harley Davidson
Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022 11:30

Harley-Davidson Street Glide ST & Road Glide ST 2022

Milwaukee-Eight 117 και νέα χρώματα στα πρότυπα της μοτοσυκλέτας που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα King of the Baggers.

Οι νέες FLHXST Street Glide ST και FLTRXSR Road Glide ST φορούν τον μεγαλύτερο και ισχυρότερο κινητήρα της γκάμας της Harley-Davidson, δηλαδή τον Milwaukee-Eight στην έκδοση των 117 κυβικών ιντσών (1,917 cc) με τη ροπάκλα των 17.6 kgm μόλις στις 3,500 rpm.

Αμφότερες οι μοτοσυκλέτες αποτίουν φόρο τιμής στα ανάλογα Screamin Eagle Factory αγωνιστικά που διακρίνονται στον νεοσύστατο θεσμό King of the Baggers που συνοδεύει το εθνικό πρωτάθλημα ταχύτητας MotoAmerica.

Το Street Glide S με το στρογγυλό φανάρι, διατίθεται σε δύο χρωματισμούς για το 2022, Vivid Black (μαύρο) και Gunship Gray (γκρι), ενώ εξοπλίζεται με ένα λεπτότερο μπροστινό φτερό, τις στάνταρ βαλίτσες του μοντέλου (και όχι τις μεγαλύτερες της έκδοσης Special), νέα μονή σέλα καθώς και το πακέτο εισαγωγής αέρα Heavy Breather με το εκτεθειμένο και στραμμένο μπροστά φίλτρο αέρα.

Δίπλα του, το νέο Road Glide ST έρχεται με τον αέρα της κατάκτησης του τίτλου από τη Screamin Eagle Factory Team και διατίθεται στους ίδιους δύο χρωματισμούς με το Street Glide ST, μαύρο και γκρι.

Ο εξοπλισμός του περιλαμβάνει τριπλό ανεμοθώρακα (!) για βέλτιστη προστασία του αναβάτη, νέα μονή σέλα και λεπτότερο μπροστινό φτερό, ενώ διατηρεί συστήματα όπως το Boom Box GTS σύστημα infotainment με έγχρωμη οθόνη αφής και ηχεία στο φέρινγκ.

Αμφότερες οι μοτοσυκλέτες διατηρούν το κορυφαίο σύστημα ηλεκτρονικών βοηθημάτων Cornering Rider Safety Enhancements που ενσωματώνει συνδυασμένα φρένα, cornering ABS και ρυθμιζόμενο traction control καθώς και άλλες ηλεκτρονικές βοήθειες για την ευκολία και ασφάλεια του αναβάτη.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon