.
Κατηγορία Harley Davidson
Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022 10:24

Harley-Davidson Low Rider S & ST 2022

H Harley-Davidson παρουσίασε τα νέα Low Rider S & ST, που για το 2022 έχουν περισσότερη δύναμη και πίσω αμορτισέρ με μεγαλύτερη διαδρομή. Το ST έρχεται με μικρό φέρινγκ αντί για τη μάσκα του S και με ένα ζευγάρι βαλίτσες.

Για το 2022 τα δυο Low Rider μοντέλα εξοπλίζονται με τον μεγάλο και δυνατό Milwaukee-Eight 117 αέρο-ελαιόψυκτο κινητήρας, με χωρητικότητα 1.917 κ.εκ., και απόδοση 103 hp / 4.750 rpm και 17,2 kgm / 3.500 rpm.

Η Harley-Davidson αναφέρει πως για τη μεγιστοποίηση των επιδόσεων, εκτός από τον μεγάλο κυβισμό υπεύθυνος είναι ο high-performance εκκεντροφόρος, μαζί με νέο φίλτρο αέρα, και την shotgun 2 σε 2 εξάτμιση.

Δυο αντικραδασμικοί εκκεντροφόροι μειώνουν τους πρωτεύοντες κραδασμούς, ενώ υπάρχουν και επίσημα Screamin’ Eagle αξεσουάρ για περαιτέρω αύξηση των επιδόσεων.

Low Rider ST

210249 my22 fxlrst low rider st riding sgt 0732

Αναφερόμενη στα δυο νέα Low Rider μοντέλα η Harley-Davidson ξεκινά από το καλύτερα εξοπλισμένο ST, για το οποίο η εταιρεία αναφέρει πως “έτσι κάνουμε εμείς τουρισμό”.

Οι αφαιρούμενες βαλίτσες έχουν συνολική χωρητικότητα 53.8 λίτρα ενώ είναι τοποθετημένες ψηλά και κοντά στη μοτοσυκλέτα. Το τιμόνι είναι ψηλά τοποθετημένο και το φέρινγκ που εμπνέεται από την FXRT έχει τις βάσεις του στο πλαίσιο.

Τα φώτα είναι LED, έχουμε μια USB θύρα για φόρτιση μικροσυσκευών, το ρεζερβουάρ έχει χωρητικότητα 18,9 λίτρων, ενώ η μοτοσυκλέτα ζυγίζει 327 κιλά με υγρά.

Οι τροχοί είναι 19 ιντσών μπροστά και 16 πίσω, ενώ στις αναρτήσεις βρίσκουμε ένα ανάποδο πιρούνι 43 mm και διαδρομή 130 mm, και ένα ψηλό μονό πίσω αμορτισέρ, το οποίο επιτέλους έχει μια αξιοπρεπή διαδρομή 112 mm για να μην ταλαιπωρεί τον αναβάτη του σε δρόμο με λακκούβες.

Στα φρένα το ST φέρει 2 δίσκους 300 mm μπροστά, με συμβατικές δαγκάνες 4 εμβόλων και έναν δίσκο 292 mm πίσω με δαγκάνα 2 εμβόλων. Φυσικά στάνταρ είναι το δικάναλο ABS.

Η μοτοσυκλέτα θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2022 σε μαύρο και γκρι χρώμα.

Low Rider S

210249 my22 fxlrs low rider s riding jk 0028

Βγάλε το φέρινγκ και τις βαλίτσες, προσθέστε μια μασκούλα και βουαλά: η Low Rider S.

Πλαίσιο, κινητήρας και περιφερειακά είναι ίδια με της ST, ενώ ανάμεσα στα περιφερειακά ο αναβάτης μπορεί να προσθέσει φέρινγκ και εδώ.

Η μοτοσυκλέτα είναι κατά τι ελαφρύτερη από την ST, στα 308 κιλά με υγρά, ενώ είναι άμεσα διαθέσιμη σε μαύρο και γκρι χρώμα.

Φυσικά όπως ίσως γνωρίζετε, αυτή τη στιγμή, λόγω του προγράμματος ανασυγκρότησης της εταιρείας, δεν έχουμε επίσημη αντιπροσωπεία της Harley-Davidson στην Ελλάδα, όμως οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραγγείλουν τις μοτοσυκλέτες της αμερικάνικης φίρμας από την Harley-Davidson Athena.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon