.
Κατηγορία Indian
Τετάρτη, 02 Φεβρουαρίου 2022 17:18

Indian Scout Rogue 2022 - Με bikini-fairing και 19άρη μπροστινό τροχό

Η Indian παρουσίασε μια νέα έκδοση της Scout με το προσωνύμιο Rogue. Η Scout Rogue διαθέτει ένα όμορφο bikini-fairing, 19άρη μπροστινό τροχό, mini apehanger τιμόνι, νέα solo σέλα και μαύρα φτερά και καλύμματα κυλινδροκεφαλών.

Σημειώστε πως για τη βάση της η Rogue πατά πάνω στη Scout, δίχως καμία αλλαγή σε μηχανικά και περιφερειακά μέρη, πέρα από τον μεγαλύτερο μπροστινό τροχό.

Σημειώστε επιπλέον πως πέρα από τον 19άρη μπροστινό τροχό της Rogue, οι ιδιοκτήτες των άλλων Scout μπορούν να προμηθευτούν όλα τα υπόλοιπα εξαρτήματα που διαφοροποιούν τη Rogue και να τα τοποθετήσουν στις δικές τους μοτοσυκλέτες.

Φανταστείτε πως στο δελτίο για τον ειδικό τύπο η Indian δεν αναφέρει καν τα τεχνικά χαρακτηριστικά της μοτοσυκλέτας, τα οποία όμως βρίσκονται στο site για το ευρύτερο κοινό. Εκεί θα επιβεβαιώσετε την μη-διαφοροποίηση της μοτοσυκλέτας από τις υπόλοιπες Scout, με τον υγρόψυκτο V2 κινητήρα των 69 κυβικών ιντσών (1.133 κ.εκ.) να αποδίδει τους ίδιους 100 hp (αν και στο δελτίο τύπου η Indian κάνει αναφορά σε 94hp) και τα ίδια 9.95 kgm ροπής.

Η σέλα βρίσκεται στα εξαιρετικά χαμηλά 649 mm, ενώ το βάρος ανακοινώνεται στα 247 κιλά με υγρά. Οι τροχοί είναι 19 και 16 ιντσών, στις αναρτήσεις βρίσκουμε συμβατικό τηλεσκοπικό πιρούνι 41 mm και 2 πίσω αμορτισέρ, ενώ στα φρένα έχουμε δυο δίσκους 298 mm, έναν σε κάθε τροχό, με διπίστονη δαγκάνα μπροστά και μονοπίστονη πίσω.

Το στιλ του μεγαλύτερου τροχού αφορά στις τάσεις της cruiser σκηνής, που θέλει τους ιδιοκτήτες των εν λόγω μοτοσυκλετών να κάνουν customizing με τεράστιους τροχούς μπροστά. Δείτε και το νέο Harley-Davidson Low Rider ST, με παρόμοια μεγάλο μπροστινό τροχό.

Το δελτίο τύπου της Indian κάνει λόγο για το “Rogue spirit”, το πνεύμα ανεξαρτησίας (που περιέχει και λίγη “αλητεία”), που διακατέχει τους αναβάτες μοτοσυκλέτες και τους κάνει ταυτόχρονα ανεξάρτητους αλλά και μέλη μιας ευρύτερης ομάδας, με τη μοτοσυκλέτα να παίρνει το όνομα της από τον παραπάνω συλλογισμό.

Η μοτοσυκλέτα θα είναι σύντομα διαθέσιμη σε 3 χρώματα, ενώ θα κυκλοφορήσει και σε Α2 έκδοση.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 02 Φεβρουαρίου 2022 17:39

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon