.
Κατηγορία Harley Davidson
Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2022 13:43

Harley-Davidson Low Rider ST El Diablo – Έρχεται σύντομα

Μια νέα έκδοση του Low Rider ST ετοιμάζει η Harley-Davidson, σύμφωνα με επίσημα έγγραφα.

Η Harley-Davidson έχει καταθέσει έγγραφα έγκρισης τύπου σε ΗΠΑ και Ευρώπη για μια νέα μοτοσυκλέτα, η οποία περιγράφεται ως Low Rider ST El Diablo.

Πρόκειται προφανώς για μια έκδοση του νέου Low Rider ST, το οποίο με τη σειρά του παρουσιάστηκε στα τέλη του περασμένου Γενάρη, με τον δικύλινδρο V Milwaukee Eight 117 (1917 cc) των 103 hp και 17.2 kgm.

Σύμφωνα με τα κατατεθειμένα στοιχεία, η νέα μοτοσυκλέτα έχει τις ίδιες διαστάσεις με το Low Rider ST, φορά ίδιου μεγέθους τροχούς (19 ίντσες μπροστινό, 16 πίσω) και η μόνη αντιληπτή διαφορά εντοπίζεται στη μάζα, όπου το El Diablo εμφανίζεται 4 κιλά βαρύτερο, στα 341 (υγρό).

Αυτό μάλλον εξηγεί και το ποιον της έκδοσης αυτής, που πιθανότατα θα προσθέτει εξοπλισμό και ενδεχομένως αποκλειστικά χρώματα.

Οι φήμες θέλουν το El Diablo να παρουσιάζεται παράλληλα με την έναρξη της νέας σεζόν του πρωταθλήματος King of the Baggers στις 10 Μαρτίου στην πίστα Daytona International Speedway. Η σκέψη αυτή δεν επιβεβαιώνεται επισήμως, μα εξηγεί ικανοποιητικά γιατί δεν παρουσιάστηκε και αυτή έκδοση μαζί με τα Low Rider S και ST πριν μερικές εβδομάδες.

>>> Στην κεντρική φωτογραφία απεικονίζεται το Harley-Davidson Low Rider ST του 2022

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon