.
Κατηγορία Indian
Τετάρτη, 03 Νοεμβρίου 2021 11:12

Indian Motorcycle - Νέα χρώματα και μικροβελτιώσεις στη γκάμα του 2022

Η Indian Motorcycle παρουσίασε την ανανεωμένη γκάμα μοτοσυκλετών της για το 2022, με αναβαθμισμένη τεχνολογία και νέα αξεσουάρ για τις σειρές Cruiser, Bagger και Touring μοντέλων.

Ας δούμε ποιες τεχνολογίες αναβαθμίστηκαν.

Ride Command

Για το 2022, η Indian Motorcycle αναβαθμίζει το σύστημα πλοήγησης του Ride Command ώστε να δείχνει τα όρια ταχύτητας στην οθόνη την ώρα που οδηγείτε. Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό μπορεί να περαστεί και ως αναβάθμιση στα μοντέλα του 2021 και του 2020.

Άλλες αναβαθμίσεις λογισμικού της πλατφόρμας της Indian περιλαμβάνουν την διεύρυνση των συσκευών smartphone που μπορούν να συνδεθούν μέσω Bluetooth, και ταχύτερη φόρτωση λογισμικού στην εκκίνηση.

Challenger Traction Control

Η Indian άκουσε τις επιθυμίες του κοινού και από το 2022 όλα τα μοντέλα Challenger διαθέτουν βελτιωμένο Traction Control για πιο γλυκιά παρέμβαση.

Μοντέλα με τους κινητήρες Thunderstroke και PowerPlus

Νέα είναι τα χρώματα του 2022 για τη σειρά των συγκεκριμένων μοντέλων, με χρώματα όπως το Quartz Gray στο Chieftain Dark Horse και το νέο Spirit Blue / Black Metallic στο Challenger Limited.

Αξεσουάρ

Για ακόμα περισσότερους αποθηκευτικούς χώρους κατά το ταξίδι, η Indian παρουσίασε τη νέα σειρά βαλιτσών Spirit Lake που περιλαμβάνουν τσάντα σχάρας, Day Bag & Touring Bag, με κάθε κομμάτι να διαθέτει λουρί για να την κουβαλά στον ώμο του ο αναβάτης μετά το πέρας της οδήγησης.

Νέα είναι τα LED φώτα που μπαίνουν στην πίσω βαλίτσα, και ανήκουν στον έξτρα εξοπλισμό.

Οι αναβάτες των Challenger 2020-2022 μπορούν να προσθέσουν έξτρα προστασία από τα στοιχεία της φύσης με το νέο φέρινγκ της Indian, ενώ στο φέρινγκ μπορεί να μπει και ηχοσύστημα αλλά και πρόσθετοι αποθηκευτικοί χώροι.

Indian Scout

Για το 2022 και η γκάμα Scout δέχθηκε αισθητικό φρεσκάρισμα, με χρώματα όπως το Ruby Smoke στο Scout Bobber Sixty και το Spirit Blue Metallic στο Scout Bobber Twenty.

Αξεσουάρ

Νέες είναι οι πλάτες συνεπιβάτη Syndicate Two-Up Seat και Syndicate Low Profile.

Στα νέα αξεσουάρ περιλαμβάνονται και τα ρυθμιζόμενα πίσω piggyback αμορτισέρ και ένα αναλογικό όργανο, ενώ οι κάτοχοι των Scout Bobber μπορούν να τοποθετήσουν νέα φιμέ φλας στις μοτοσυκλέτες τους.

Νέος είναι ο LED Adaptive προβολέας των 5.75 ιντσών, στον έξτρα εξοπλισμό, για όλα τα μοντέλα Scout.

Τα νέα μοντέλα θα ξεκινήσουν το ταξίδι τους προς τους dealer παγκοσμίως τις επόμενες εβδομάδες ενώ η άφιξη τους εξαρτάται από το μοντέλο και τη χώρα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την αντιπροσωπεία της Indian Motorcycle στην Ελλάδα, ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon