.
Κατηγορία Harley Davidson
Παρασκευή, 07 Ιανουαρίου 2022 15:53

Harley-Davidson – Η πρώτη παρτίδα μοντέλων 2022

Λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα των νέων της μοτοσυκλετών για το 2022, η Harley-Davidson προσφέρει μια πρόγευση με τα νέα χρώματα της νέας χρονιάς.

Στις 26 Ιανουαρίου αναμένεται να μεταδοθεί διαδικτυακά σε ζωντανό χρόνο η παρουσίαση των νέων μοντέλων – “Further. Faster.” – που έχει ετοιμάσει η Harley-Davidson και στο μεταξύ μας προσφέρει ένα ορεκτικό για να ανοίξει η σεζόν.

Εκτός των νεωτερισμών που θα αποκαλυφθούν τότε, η γκάμα του 2022 μεταφέρει την πλειοψηφία των μοντέλων 2021 στο νέο έτος με λιγοστές αλλαγές για να νοστιμίσουν.

Ας δούμε τι περιλαμβάνουν αυτές ανά οικογένεια μοντέλων.

Sportster S

210249 my22 rh1250s sportster s beauty tl 0014

Η νέα γενιά Sportster εμφανίστηκε το περασμένο καλοκαίρι με τον δικύλινδρο Revolution Max 1250T κινητήρα του Pan America, ανοίγοντας με το S μια νέα σελίδα στην ιστορική αυτή οικογένεια με 121 ίππους.

Για το 2022 το Sportster S συνεχίζει με το μαύρο Vivid Black και προσθέτει δύο νέα χρώματα: White Sand Pearl (λευκό) και Mineral Green Metallic (πράσινο).

Pan America

22 ra1250s f67 r

Το μεγάλο μπαμ της Harley-Davidson ήταν γνωστό και προαναγγελμένο από καιρό πριν, παρόλα αυτά ο Φεβρουάριος του 2021 μας σύστησε σε όλη τους τη μεγαλοπρέπεια τις δύο εκδόσεις της μοτοσυκλέτας που έβαλε με φόρα την αμερικανική εταιρεία σε αχαρτογράφητα νερά γεμάτα με πεπειραμένα αρπακτικά.

Φαίνεται πως η Harley-Davidson πέτυχε διάνα τον στόχο της, καθώς το ζεύγος των Pan America 1250 και Pan America Special σαρώνουν στις πωλήσεις, με την ακριβότερη έκδοση (Special) να αναδεικνύεται η πρώτη σε πωλήσεις στην αγορά της Βόρειας Αμερικής (ΗΠΑ και Καναδάς) κερδίζοντας σωρεία βραβείων από τον Τύπο.

Το 2022 δεν φέρνει δραστικές αλλαγές μα μόνο μερικές βελτιώσεις στα σημεία: καλύτερη διάταξη των πληροφοριών στην TFT οθόνη για καλύτερη θέαση από τον αναβάτη, καθώς και αύξηση του χρόνου επέμβασης του συστήματος Vehicle Hill Hold Control από 10 δευτερόλεπτα σε 3 ως 5 λεπτά

Για γαρνιτούρα, το Pan America 1250 Special αποκτά κατ΄ αποκλειστικότητα τον νέο χρωματισμό Fastback Blue/White Sand (λευκό/μπλε).

Cruiser

210249 my22 fxfbs fat bob 114 riding sgt 0293

Softail Standard: Νέοι χυτοί αλουμινένιοι τροχοί Annihilator.

Heritage Classic 114 : Νέο προαιρετικό πακέτο χρωμίου. Ανανεωμένη έκδοση Black με πολλά νέα εξαρτήματα (καπάκια, καθρέπτες κλπ). Νέες επιλογές τροχών για αμφότερες τις εκδόσεις Chrome και Black.

Street Bob 114: Νέοι χυτοί αλουμινένιοι τροχοί Annihilator με φινίρισμα Gloss Black.

Fat Boy 114: Νέα σχεδίαση για τις αλουμινένιες ζάντες Lakester και νέο έμβλημα Fat Boy στο ρεζερβουάρ καυσίμου.

Fat Bob 114: Νέο γραφικό σχέδιο στο ρεζερβουάρ.

Iron 883: Συνεχίζει ολόμαυρο και σπαρτιάτικο.

Forty-Eight: Διατηρείται στη γκάμα με τα χαρακτηριστικά του χοντρά λάστιχα και το ρεζερβουάρ “peanut”.


Grand American Touring

201461 my21 flhxs riding 0523

Η τουριστική πτέρυγα της Harley-Davidson έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην απήχησή της, τόσο στην αγορά των ΗΠΑ όσο και παγκοσμίως, έτσι συνεχίζει και στο 2022 δυναμικά βασισμένη στις δύο εκδόσεις του V2 κινητήρα Milwaukee-Eight σε 107 και 114 κυβικές ίντσες (1,753 / 1,868 cc).

Οι ικανότητές τους στον ανοικτό δρόμο μπορούν να αποκτήσουν ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας με το προηγμένη πακέτο Cornering ηλεκτρονικών βοηθημάτων, ενώ οι επιλογές customising είναι φυσικά ατελείωτες.

Σε αυτές το νέο έτος προσθέτει αρκετές νέες χρωματικές επιλογές. Η γκάμα Grand American Touring για το 2022 περιλαμβάνει τα εξής μοντέλα:

Electra Glide Standard
Road King
Street Glide
Road Glide
Road King Special
Street Glide Special
Road Glide Special
Ultra Limited
Road Glide Limited

Trikes

Οι τρίκυκλες Harley-Davidson (με δύο ρόδες πίσω), δηλαδή η οικογένεια Trike, μετρά δύο μοντέλα στα οποία το 2022 φέρνει μικρές μόνο αλλαγές.

Freewheeler: Νέο χρωμιωμένο έμβλημα στο ρεζερβουάρ με φινίρισμα Gloss Black. Νέα πριαιρετική χρωματική επιλογή Midnight Crimson/Vivid Black για τα φτερά μπρος-πίσω και το ρεζερβουάρ καυσίμου.

Tri Glide Ultra: Το κορυφαίο Trike με τον ζάμπλουτο εξοπλισμό και τον μεγάλο Milwaukee-Eight 114 αποκτά επανασχεδιασμένο έμβλημα και δύο νέους προαιρετικούς χρωματισμούς: Midnight Crimson/Vivid Black και Gauntlet Gray Metallic/Vivid Black.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon