.
Κατηγορία Harley Davidson
Πέμπτη, 12 Αυγούστου 2021 15:54

Νέα Harley-Davidson Street Glide Special Arctic Blast

Η Harley-Davidson μας αποκάλυψε τη νέα custom Street Glide Special των 500 κομματιών, σε συνεργασία με την Gunslinger Custom Paint που ετοίμασε το εντυπωσιακό Arctic Blast χρωματισμό.

Η Street Glide Special Arctic Blast αποκαλύφθηκε στο 81ο Ράλλυ Μοτοσυκλέτας Sturgis και όπως έκανε γνωστό η Harley-Davidson, η μοτοσυκλέτα σ’ αυτόν τον ιδιαίτερο χρωματισμό θα βγει σε 500 αριθμημένα κομμάτια.

Το εντυπωσιακό χρώμα το έχει επιμεληθεί η Gunslinger Custom Paint από το Colorado που έχει αναλάβει πολλά τέτοια projects στο παρελθόν και έχει δεσμούς με τον εν λόγω κατασκευαστή.

Η Street Glide Special είναι μια μοτοσυκλέτα που συνδυάζει την άνεση για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων αλλά και το custom στυλ, έχοντας τον ένατης γενιάς “big twin” κινητήρα Milwaukee-Eight 114.

Αυτός έχει χωρητικότητα στα 1.868cc, έχει τρομερή ροπή και απολαυστικό ήχο.

arctic_2.jpg

Στα άλλα χαρακτηριστικά της, ξεχωρίζουμε τους custom τροχούς της Prodigy, τα LED φώτα (Daymaker), το νέο infotainment σύστημα με υποστήριξη για Apple CarPlay και Android Auto και βέβαια το εμβληματικό “batwing” φέρινγκ.

Η διάθεση του νέου μοντέλου θα γίνει σε όλες τις αγορές του κόσμου, με τον περιορισμό όμως των 500 κομματιών.

Ο αντιπρόεδρος του τμήματος Styling&Design της Harley-Davidson, ο Brad Richards, μιλώντας για τη νέα μοτοσυκλέτα είπε:

«Το Arctic Blast υιοθετεί πινελιές υψηλής αντίθεσης που έχουν στόχο να δώσουν την αίσθηση της κίνησης».

«Ο συνολικός σχεδιασμός δείχνει τολμηρός από μακριά, ωστόσο έχει πολύ ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες που μπορείς να τις δεις μόνο από κοντά. Πρόκειται πράγματι για ένα εκπληκτικό μοντέλο με έναν πράγματι εντυπωσιακό χρωματισμό».

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Μπλούνας

Σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ και μαζί με την ιστορία, η άλλη μεγάλη του αγάπη είναι οι μοτοσυκλέτες. Ξεκίνησε αργά στο χώρο, με συγγραφή άρθρων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλετών στο motograndprix.gr.

Στη συνέχεια, από το 2013 και έως το 2020 ήταν ο παρουσιαστής των κατηγοριών Moto2 και Moto3 στην Cosmote TV, ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα αρθρογραφούσε και στο ελληνικό περιοδικό MotoGP World.

Από το 2021 είναι συντάκτης στο bikeit.gr και έχει αναλάβει την ενημέρωση σχετικά με το MotoGP.

Νίκος Μπλούνας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 12 Αυγούστου 2021 15:57

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon