.
Κατηγορία Harley Davidson
Πέμπτη, 07 Ιανουαρίου 2021 16:35

Harley-Davidson - Ετοιμάζει μικρό 2κύλινδρο μοντέλο μέσω QJ Motor;

Όπως σας έχουμε γράψει στο πρόσφατο παρελθόν, η μητρική της Benelli, QJ Motor θα παράγει μια μικρή μοτοσυκλέτα με το σήμα της Harley-Davidson, μοτοσυκλέτα που θα βασίζεται στο QJ350 -εξέλιξη του Benelli 302S. Τώρα εμφανίστηκε στο διαδίκτυο teaser pic για ένα ακόμα μικρό μοντέλο, που θα μπορούσε να είναι καρπός συνεργασίας H-D και QJ Motor.

Οι γραμμές στο μυστηριώδες νέο μοντέλο της QJ Motor θυμίζουν πολύ το Harley-Davidson Sportster, ενώ σε ένα βίντεο 15 δευτερολέπτων της κινέζικης εταιρείας, φαίνεται ένα cruiser με V-2 κινητήρα, δυο εξατμίσεις και φιλτροκούτι στα πλάγια.

Η εταιρεία αναφέρεται στη μοτοσυκλέτα ως SRV300, ενώ για την ώρα δεν γνωρίζουμε τεχνικά χαρακτηριστικά.

Ο ειδικός τύπος της Ασίας κάνει λόγο για μια μοτοσυκλέτα αντίπαλο των Hyosung GV 300 S Aquila και Benda Motors Jinjira 300, ενώ προς το παρών δεν γίνεται επίσημη ταύτιση της μοτοσυκλέτας με τη H-D, και η σύνδεση γίνεται λόγω του design αλλά και της συνεργασίας των 2 εταιρειών στο Harley-Davidson 338R.

Θα δούμε και δεύτερο μικρό H-D μετά το 338R, ή θα βγάλει η QJ Motor δικός της μικρό cruiser ανεξάρτητα από τους Αμερικανούς;

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon