.
Κατηγορία Gas Gas
Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2012 09:41

Gas Gas EC 250 – 300 Racing 2013

 

 

Ελαφρύτερες και με νέες αναρτήσεις

 

 



Το 2012 ήταν η χρονιά που οι δίχρονες Gas Gas EC 250  - 300 ανανεώθηκαν. Δέχτηκαν νέα πλαίσια με νέο πλαστικό υποπλαίσιο ενώ για το 2013, βελτιώνονται στην γωνία στροφής του τιμονιού κατά έξι μοίρες, έχουν χαμηλότερη σέλα, νέο φίλτρο αέρα και ανθεκτικότερα πλαστικά, όπως και νέο μοχλισμό στην ανάρτηση.

Νέες αναρτήσεις

Επιπλέον, οι εκδόσεις EC 250 και EC 300R 250 Racing R είναι ελαφρύτερες, διαθέτουν νέα ρυθμιζόμενα καθ΄ ύψος μαρσπιέ, έτσι ώστε να προσαρμόζονται στο ύψος και τις ανάγκες κάθε αναβάτη. Χρησιμοποιούν ανεστραμμένο μπροστινό σύστημα της Marzocchi, κλειστού φυσιγγίου, διαμέτρου 48mm, αμορτισέρ της Öhlins 888 νέας γενιάς, και εξάτμιση της FMF. Οι τροχοί προέρχονται από την Excel, το τιμόνι από την Renthal, έτσι ώστε να αποτελεί κορυφαία επιλογή για τους πιο απαιτητικούς αναβάτες. Ισχυρότερες πλάκες δένουν το μπροστινό σύστημα, μία πλαστική ποδιά αναλαμβάνει να προστατέψει τον κινητήρα, και οι χρωματισμοί σε λευκό και κόκκινο τα κάνουν να δείχνουν factory. Επιπλέον, υπάρχει γρανάζι τύπου stealth για αντοχή, λαβή γρήγορης εξαγωγής τροχού μπροστά, αλλά και πίσω δίσκος φρένου δίχως τρύπες, για αποβολή της λάσπης και αντοχή στις σκληρέςσυνθήκες.

Όλη η σειρά διαθέτει νέους κυλίνδρους που παρέχουν αξιοπιστία και μεγαλύτερη ανταπόκριση κατά την οδήγηση, σε μεσαίες και χαμηλές ταχύτητες.
Ευέλικτη και εύκολη στη χρήση, η σειρά Gas Gas Racing στα 250 και 300 κυβικά προσφέρει απίστευτες δυνατότητες μιας και ο αναβάτης ορίζει τα όρια μόνος του, όποιο κυβισμό κι αν επιλέξει.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2012 09:54

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Gas Gas EC 125 Racing 2013 Gas Gas EC 450 Raid Dakar »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon