.
Κατηγορία Gas Gas
Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2012 10:42

Gas Gas EC 125 Racing 2013

 

 

Η αγωνιστική έκδοση

 

 



Η Gas Gas παρουσιάζει την νέα EC 125 Racing 2013. Η τελευταία τεχνολογία και η καλύτερη ποιότητα εξαρτημάτων είναι στη διάθεση του αναβάτη. Μια σειρά από τροποποιήσεις της βασικής έκδοσης, όπως η μεγαλύτερη γωνία στροφής του τιμονιού κατά 6 μοίρες,  η αλλαγή στη γεωμετρία της πίσω ανάρτησης (νέο μοχλικό σύστημα) και η βελτιωμένη πρόσβαση στο φίλτρο αέρα, είναι μόνο μερικές από τις αλλαγές.

Μεγάλες καινοτομίες


Η μεγάλη καινοτομία για το 2013 είναι η Gas Gas ΕC 125 R - μια μοτοσυκλέτα για αγώνα αλλά και διασκέδαση. Η Racing μοτοσυκλέτα με τα μικρότερα κυβικά επιστρέφει στη γκάμα της Gas Gas με σημαντικές βελτιώσεις.
Η νέα 125 βγαίνει μόνο στην έκδοση Racing και εκτός τους χρωματισμούς που κυμαίνονται στο λευκό με κόκκινα γραφικά, διαθέτει αναρτήσεις της Marzocchi, ανεστραμμένο μπροστινό σύστημα Close catridge διαμέτρου 48mm, και αμορτισέρ της Ohlins 888 νέας γενιάς, με νέο μοχλισμό. Το νέο πλαίσιο διαθέτει και υποπλαίσιο κατασκευασμένο από πλαστικό με το άνω τμήμα του να παραμένει αλουμινένιου (στις απλές εκδόσεις 250 και 300, το υποπλαίσιο είναι όλο αλουμινένιο – στις Racing όπως στο 125). Ρυθμιζόμενα είναι τα μαρσπιέ καθ’ ύψος για να προσαρμόζεται στις ανάγκες του αναβάτη εύκολα η μοτοσυκλέτα. Οι τροχοί προέρχονται από την Excel και το τιμόνι από την Renthal.
Το μάτι τραβάει η εξάτμιση της FMF από τον θάλαμο εξαγωγής μέχρι και πίσω, που έχει factory look.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2012 10:51

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Gas Gas TX Randonne 125 2013 Gas Gas EC 250 – 300 Racing 2013 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon