Κατηγορία Gas Gas
Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017 10:46

Gas Gas TXT Racing E4 2017

 

Βελτιώσεις παντού και κάλυψη Euro 4 προδιαγραφών

 

Η Gas Gas παρουσίασε τη νέα γκάμα της trial ΤΧΤ Racing E4, σε 4 κυβισμούς (125, 250, 280 και 300), με αρκετές βελτιώσεις σε καίρια σημεία, και με κάλυψη των προδιαγραφών Euro 4.

Πέρα από την κάλυψη των Euro 4 προδιαγραφών, η Gas Gas προχώρησε σε αναβάθμιση των TXT, με στόχο την περαιτέρω βελτίωση σε σταθερότητα, πρόσφυση και έλεγχο.

Χωρίς να μπαίνει σε λεπτομέρειες, η Gas Gas αναφέρει πως οι TXT έχουν νέα κατανομή βάρους, για αυξημένη σταθερότητα.

Το πλαίσιο παραμένει από χρωμομολυβδαινιούχο ατσάλι, συστατικό που βοηθάει τη μοτοσυκλέτα να παραμείνει -κατά την Gas Gas- η ελαφρύτερη της αγοράς.

Νέα είναι τα ελατήρια, νέες και οι ρυθμίσεις στο πιρούνι της Tech, ενώ νέες ρυθμίσεις βρίσκουμε και στο πίσω αμορτισέρ Reiger 2V.

Νέο είναι το καλώδιο του συμπλέκτη, νέο το κάλυμμα και τα ελατήρια του, για ακόμα καλύτερη αίσθηση, ομαλή αλλά και ακριβής, βοηθώντας τον αναβάτη να βρίσκει παντού πρόσφυση.

Οι κυβισμοί της αποκλειστικά δίχρονης γκάμας είναι 4, στα 125, 250, 280 και 300 κυβικά εκατοστά, ενώ οι νέοι κινητήρες ξεχωρίζουν από την μαύρη κεφαλή.

Οι Gas Gas TXT Racing E4 έχουν σχεδιαστεί να καλύπτουν τις ανάγκες ενός μεγάλου φάσματος αναβατών κάθε επιπέδου, ενώ ως τελευταία λεπτομέρεια, μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε τον νέο ιδιαίτερα δυνατό LED προβολέα (για την ασφαλή μετακίνηση των αναβατών μετά από αγώνα, όταν έχει πέσει η νύχτα), και την ανανεωμένη εμφάνιση όλης της γκάμας με την προσθήκη μαύρων λεπτομερειών στον παραδοσιακό ερυθρόλευκο συνδυασμό της Gas Gas.

Φωτογραφίες

 

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017 10:48

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Gas Gas Trial TXT GP Limited Edition Gas Gas Trial Contact ES 250-280 - 2018 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube