.
Κατηγορία Gas Gas
Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017 10:53

Gas Gas Trial Contact ES 250-280 - 2018

 

Τώρα με μίζα

 

Η Gas Gas παρουσίασε ήδη ένα νέο μοντέλο Trial για το 2018, το Trial Contact ES, σε δύο κυβισμούς στα 250cc και 280cc, και με προσθήκη μίζας!

Πρόκειται για την μοτοσυκλέτα του ανήσυχου αναβάτη που θέλει να εξερευνεί τα κοντινά βουνά. Μια Trial με τις απαραίτητες αλλαγές για να οδηγιέται όχι απαραίτητα συνέχεια όρθια, με πρόσθετη μόνιμη σέλα που μπορεί να αφαιρεθεί αν το επιθυμεί.

Η βάση είναι μία κανονική Trial μοτοσυκλέτα αλλά με το ρεζερβουάρ 3,5 λίτρων και την σέλα, ο αναβάτης θα μπορεί να βιώσει πιο μεγάλες και άνετες βόλτες πάνω του. Η μίζα έρχεται για να προσφέρει επιπρόσθετη ευκολία στην εκκίνηση μίας ήδη εύκολης μοτοσυκλέτας.

Με το βάρος να ανέρχεται μόλις στα 69,5 κιλά για την μοτοσυκλέτα χωρίς καύσιμο, αναμφίβολα θα βολέψει πολλούς αναβάτες σε extreme συνθήκες.

Η Contact ES είναι δίχρονη, υγρόψυκτη, με νέο σύστημα εξαγωγής, νέο καρμπυρατέρ της DellOrto 26 χιλιοστών, και ηλεκτρονική ανάφλεξη της Hydria με μονό χάρτη.

Οι αναρτήσεις δεν διαθέτουν ρυθμίσεις ώστε να κρατηθεί το κόστος χαμηλά, εκτός του αμορτισέρ που διατηρεί την προφόρτιση ελατηρίου. 

Μία νέα μπαταρία, νέος συμπλέκτης της Braketec και νέα έμβολα στις δαγκάνες από την ίδια εταιρία, νέοι δίσκοι φρένων της NG για μπροστά και πίσω, αλλά και νέο όργανο με ενδεικτικές λυχνίες για φώτα, μίζα, φλας και θήρα OBD, συμπληρώνουν την εικόνα του νέου εξερευνητικού Trial.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017 11:26

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Gas Gas TXT Racing E4 2017 Νέο Trial Gas Gas TXT Racing E4 2017 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon