.
Κατηγορία Benelli
Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020 16:21

Benelli TRK800 2021 – Νέα φωτογραφία

Η αναμενόμενη μεγάλη adventure της Benelli είναι καθ’ οδόν και το πρωτότυπο δοκιμών φωτογραφήθηκε στους δρόμους του Πέζαρο.

Με μια αποκλειστική αποκάλυψη το Ιταλικό περιοδικό Motociclismo παρουσιάζει μια ευκρινέσταση φωτογραφία του νέου TRK800 που αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα φέτος το Φθινόπωρο ως μοντέλο 2021.

Η εικόνα τραβήχτηκε στο Πέζαρο, την πόλη της Ιταλίας όπου βρίσκεται η παραδοσιακή έδρα της Benelli, και απεικονίζει μια καμουφλαρισμένη μοτοσυκλέτα σε διαδικασία εξέλιξης. Σύμφωνα με τους Ιταλούς συναδέλφους, η θεάσεις του TRK800 είναι τακτικές στην ευρύτερη περιοχή και οφείλεται στο ότι η μοτοσυκλέτα – κατά το Motocislismo πάντα – δεν έχει σχέση με την Κινεζική μητρική QJ Group, μα σχεδιάστηκε και εξελίσσεται εξ ολοκλήρου στην Ιταλία.

Αυτός είναι και ο λόγος που οι Ιταλοί αναφέρονται στο άρθρο τους στην πραγματική TRK800, υπονοώντας πως η προηγούμενη διαρροή φωτογραφίας στις αρχές Ιουνίου 2020 (δείτε τη εδώ) αφορούσε την Κινέζικη εκδοχή της και όχι αυτή που θα πωλείται στην Ευρώπη. Η αναγραφή QJ Group στο ρεζερβουάρ εκείνης της μοτοσυκλέτας, αντί για Benelli, υποστηρίζει αυτή τη θεωρία.

Ο κινητήρας του νέου TRK είναι ίσως το πιο σαφές κομμάτι του, αφού ήδη ο υγρόψυκτος δικύλινδρος σε σειρά των 754 cc απαντάται ήδη στα 752 S και Leoncino 800, με τη φημολογούμενη απόδοσή του να ξεπερνά λίγο τα 80 άλογα.

Σχεδιαστικά το TRK800 πατά πάνω στη σχεδίαση του 502, εισάγοντας μια πιο μαζεμένη και συμπαγή σιλουέτα που χαρακτηρίζεται από τον κοντύτερη ουρά και το μικρότερο ρύγχος μπροστά.

Στον εξοπλισμό του μπορούμε να διακρίνουμε φρένα της Brembo, ακτινωτές ζάντες με 19άρα μπροστινή, λάστιχα Pirelli Scorpion STR και μια οθόνη TFT που μοιάζει πολύ με αυτή του 752 S.

Το νέο Benelli TRK800 αναμενόταν να παρουσιαστεί στην EICMA τον Νοέμβρη, ωστόσο μετά την ματαίωση και αυτής της διεθνούς έκθεσης μάλλον οδεύουμε πως μια διαδικτυακή παρουσίαση – όπως λογικά θα γίνει με όλους τους κατασκευαστές φέτος.

Πηγή: Motociclismo

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020 16:21

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon