.
Κατηγορία Κράνη
Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2023 19:46

Arai RX-7V Samurai - Τώρα και με προδιαγραφές ECE 22.06

Η Arai μας αποκαλύπτει το full face κράνος της από ίνες άνθρακα, το RX-7V Evo Samurai.

Με το νέο ευρωπαϊκό πρότυπο προδιαγραφών ECE 22.06 να γίνεται σύντομα υποχρεωτικό για όλα τα κράνη της αγοράς, η Arai αναπτύσσει το Arai RX-7V Evo Samurai ώστε να ανταποκρίνεται τέλεια σε αυτή τη νέα έγκριση. Από τεχνικής πλευράς, το κράνος δεν εξελίσσεται πολύ όσον αφορά την άνεση και την προστασία μιας και είναι ήδη σε κορυφαίο επίπεδο, φέροντας φυσικά και την πατενταρισμένη, ρυθμιζόμενη αεροτομή Air Wing 5 θέσεων.
Διαθέτει όμως νέο σύστημα εξαερισμού για καλύτερη κατανομή του αέρα σε όλο το κράνος και το εσωτερικό έχει εξελιχθεί ώστε να βελτιστοποιεί την άνεση ακόμα περισσότερο. Πάντα εξίσου υψηλής τεχνολογίας και τεχνικής φύσεως, το Arai RX-7V Evo είναι το ιδανικό κράνος είτε πρόκειται για χρήση σε πίστα είτε για οδική χρήση σε όλους τους τύπους μοτοσυκλετών.

Το εξωτερικό κέλυφος είναι κατασκευασμένο από PB-SNC² το οποίο αποτελείται από μια κατασκευή ινών άνθρακα απευθείας από την F1 που μεγιστοποιεί την αντοχή και την ευελιξία του κελύφους, ενώ συγκρατεί το βάρος και διασφαλίζει ότι είναι ανθεκτικό σε περίπτωση πρόσκρουσης και επιτρέπει την κατανομή των δυνάμεων, ώστε η ενέργεια της κρούσης να διασκορπιστεί στην ευρύτερη δυνατή περιοχή.

RX-7V_EVO_SAMURAI_B_b.jpg

Ακόμα, το εσωτερικό κέλυφος είναι φτιαγμένο από EPS για αποτελεσματική απορρόφηση της υπολειπόμενης ενέργειας σε περίπτωση πρόσκρουσης. Επίσης, χάρη στο βελτιστοποιημένο στρογγυλό και λείο σχήμα του, επιτρέπει στο κράνος να γλιστράει πάνω από εμπόδια και να μην βρίσκει αντίσταση. Οι διάφοροι εξαερισμοί και οι σταθεροποιητές αέρα είναι εύκαμπτοι και έχουν σχεδιαστεί ώστε να διευκολύνουν την αφαίρεσή τους σε περίπτωση πτώσης και να περιορίζουν το τραύμα, για παράδειγμα στην αυχενική μοίρα της σπονδυλικής στήλης. Στα συν προσθέστε και το σύστημα ERS που επιτρέπει τη γρήγορη και εύκολη αφαίρεση των αφρού των μάγουλων για να επιτρέψει την αφαίρεση του κράνους από τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης χωρίς πίεση.

Εντός, συναντάμε το Eco Pure, το αντιβακτηριακό και υποαλλεργικό εσωτερικό που αφαιρείται πλήρως και πλένεται και το σύστημα FCS που βελτιώνει την άνεση και παρέχει τέλεια εφαρμογή και υποστήριξη για το περίγραμμα της γνάθου και του προσώπου. Η ζελατίνα είναι ανθεκτική στις γρατσουνιές, προστατεύει από την υπεριώδη ακτινοβολία, προσφέρει ευρύ οπτικό πεδίο, ενώ προεγκατεστημένο είναι και το αντιθαμβωτικό Pinlock, το οποίο πωλείται με το κράνος. Οι 3 εισαγωγές αέρα εμπρός προσφέρουν 11% περισσότερη ροή αέρα από το προηγούμενο μοντέλο και εγγυώνται βέλτιστη κυκλοφορία του αέρα, με τον αερισμό στο σαγόνι να μπορεί να ρυθμιστεί σε 3 θέσεις για να αποτρέψει το θάμπωμα. Τέλος, οι πίσω διαχύτες εξάγουν 19% περισσότερο αέρα από την παλιά έκδοση και βοηθούν στη σταθεροποίηση του κράνους στις υψηλές ταχύτητες.

Arai Hellas
Μιχαλακοπούλου 36
11528 Αθήνα
Τηλ: 210 7212986 / 7211160
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon