.
Κατηγορία Κράνη
Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2023 10:35

Airoh Aviator 3 - Διπλό παγκόσμιο πρωτάθλημα ΜΧ

[Δελτίο Τύπου]

Οι Jorge Prado και Andrea Adamo αναδείχθηκαν πρωταθλητές σε MXGP και MX2 αντιστοίχως και μαζί τους βρισκόταν σε όλη την πορεία τους το κράνος Airoh Aviator 3.

Το Σαββατοκύριακο 16-17 Σεπτεμβρίου 2023 ήταν γεμάτο μεγάλες συγκινήσεις για δύο από τους πιο σημαντικούς και ταλαντούχους αναβάτες στη διεθνή σκηνή του ΜΧ: ο Ισπανός Jorge Prado και ο Ιταλός Andrea Adamo κέρδισαν τον παγκόσμιο τίτλο στις κατηγορίες τους, σε MXGP και MX2 αντίστοιχα.

"Από τα πρώτα μας μοντέλα, έχουμε θέσει την ασφάλεια των πιλότων στην πρώτη θέση και το να έχουμε φτάσει σε δύο πρώτα βάθρα την ίδια μέρα είναι η πιο πολύτιμη και ευχάριστη αναγνώριση για εμάς," σχολίασε ο Antonio Locatelli, ιδρυτής της Airoh. "Όλα αυτά τα χρόνια εργαστήκαμε για να αναπτύξουμε τεχνολογίες που θα καλύψουν τις ανάγκες κάθε λάτρη της μοτοσυκλέτας, τόσο των επαγγελματιών όσο και των ερασιτεχνών. Είναι πραγματικά τιμή μας που είμαστε δίπλα σε νεαρά ταλέντα όπως ο Jorge και ο Andrea, στους οποίους προσφέρουμε τα μεγαλύτερα συγχαρητήρια μας."

Τόσο ο Ισπανός όσο και ο Ιταλός φορούν στους αγώνες τους το μοντέλο Airoh Aviator 3, που αναπτύχθηκε με κάθε λεπτομέρεια στην αεροδυναμική σήραγγα που βρίσκεται στα κεντρικά γραφεία της Airoh στην επαρχία του Μπέργκαμο. Μια εορταστική εκδοχή των κατορθωμάτων τους παρουσιάστηκε αμέσως μόλις επισημοποιήθηκαν οι αντίστοιχες νίκες και οι τίτλοι τους, κάνοντας αυτή τη μέρα ακόμα πιο αξέχαστη.

Το κράνος που φορούν οι πιλότοι κατά τη διάρκεια των αγώνων είναι φυσικά το ίδιο που κάθε λάτρης μπορεί να βρει στα καταστήματα. Αυτό είναι ένα από τα προνόμια της Airoh: προσφέρει στην αγορά την ίδια ασφάλεια και άνεση που έχουν σχεδιαστεί για επαγγελματίες.

Airoh 2023 Jorge Prado photo credit MX July
Jorge Prado (GASGAS), Παγκόσμιος Πρωταθλητής MXGP 2023

Τεχνική και πάθος

Με έγκριση ECE 22.06, διαθέτει κέλυφος κατασκευασμένο από HPC Carbon ή Full Carbon 3K (αποκλειστικά για γραφικά Full Carbon) και βάρος 1330g ± 50g και 1270g ± 50g αντίστοιχα.

Διατίθεται σε 4 διαφορετικά μεγέθη (XS-S | M | L | XL-XXL), εγγυάται μεγάλη άνεση όταν φορεθεί όχι μόνο χάρη στο υποαλλεργικό εσωτερικό του που πλένεται με ύφασμα που αναπνέει και μαγνητικό κούμπωμα (AMLS), αλλά και από το σύστημα εξαερισμού που αποτελείται από οκτώ εισαγωγές αέρα και αεροτομή.

Μεταξύ των τεχνολογιών που κατοχυρώνονται με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από την παρούσα εταιρεία, αξίζει να αναφερθούν τα ακόλουθα:

  • AMS² Plus (Airoh Multiaction Safety System Plus), επιτρέπει τη διάχυση της κινητικής ενέργειας σε περίπτωση πρόσκρουσης.
  • AMLS (Airoh Magnetic Lining System), οδηγεί την ιδέα της αφαίρεσης του εσωτερικού σε ένα υψηλότερο επίπεδο χάρη στη βοήθεια ισχυρών μαγνητών που εισάγονται τόσο στο καπάκι όσο και στα μαξιλάρια των μάγουλων.
  • AEFR (Airoh Emergency Fast Release), παρέχει έναν μηχανισμό για γρήγορη αφαίρεση των μαξιλαριών σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.
  • Hydra System, εξασφαλίζει σωστή ενυδάτωση του πιλότου, με απόλυτη ασφάλεια και άνεση.

Airoh 2023 Andrea Adamo photo credit MX July
Andrea Adamo (KTM), Παγκόσμιος Πρωταθλητής ΜΧ2 2023

Τεχνικά χαρακτηριστικά Airoh Aviator 3

Κέλυφος: HPC Carbon και Full Carbon 3K (αποκλειστικά για γραφικά Full Carbon)

Προδιαγραφές: ECE 22 06

Εξαερισμός: 8 εισαγωγές αέρα και σπόιλερ. Αεραγωγοί στο μπροστινό και στο πάνω μέρος του κελύφους, πίσω αεροτομές, πλαϊνοί αεραγωγοί, πίσω εξολκείς EPS

Τεχνολογίες: AMS² Plus - AIROH Multiaction Safety System Plus, AMLS – AIROH Magnetic Lining System, AEFR – AIROH Emergency Fast Release και Hydra System

Σύστημα συγκράτησης: DD Ring

Εσωτερικό: πλενόμενο και υποαλλεργικό

Βάρος: από 1330g ± 50g με κέλυφος HPC, 1270g ± 50g με κέλυφος Full Carbon 3K

Μεγέθη: XS-S, M, L, XL-XXL

Βρείτε όλη τη γκάμα Airoh Aviator 3 στη Moto Market

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon