.
Κατηγορία Κράνη
Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023 10:30

Caberg Tourmax X – Περιπετειώδες flip-up

Η Ιταλική εταιρεία παρουσιάζει τη νέα γενιά του καινοτόμου Tourmax, του πρώτου ανοιγόμενου adventure κράνους που πλέον έχει αναβαθμιστεί κατά τις προδιαγραφές ECE 22.06.

H Caberg ετοιμάζεται να γιορτάσει τα 50ά της γενέθλια του χρόνου (1974-2024), καθώς σε αυτόν τον μισό αιώνα έχει διακριθεί στην κατασκευή ποιοτικών και καινοτόμων κρανών για μοτοσυκλετιστές. Αυτό το πνεύμα καινοτομίας την οδήγησε το 1992 στο να δημιουργήσει το επαναστατικό τότε πρώτο flip-up κράνος "292 unlimited", ενώ το 2014 συνέχισε να ανοίγει νέους δρόμους με το Tourmax, το πρώτο flip-up κράνος που άλλαξε τα δεδομένα στον χώρο των adventure κρανών.

Στη συλλογή του 2023 που παρουσιάστηκε πριν έναν χρόνο στην έκθεση EICMA στο Μιλάνο, στα νέα ECE 22.06 κράνη της ξεχωρίζει το καινούργιο Tourmax X, πάντα 100% Made in Italy και με διπλή πιστοποίηση P/J που σημαίνει πως η χρήση του είναι ασφαλής είτε είναι κλειστό (Ρ) ή ανοιγμένο (J).

Tourmax X Sarabe Matt Gun Metal Black Bmw Colors 3 4 open

Το νέο Tourmax X διαθέτει μηχανισμό που ασφαλίζει το σαγόνι στην πάνω θέση, αποτρέποντας κατά λάθος κλείσιμό του, ενώ και η σχεδίαση της ζελατίνας έχει γίνει με τέτοιον τρόπο ώστε να εφαρμόζει απόλυτα με το σαγόνι στην ανασηκωμένη θέση για σωστή αεροδυναμική συμπεριφορά.

Ο εξοπλισμός της νέας έκδοσης περιλαμβάνει ένα νέο κύκλωμα αερισμού με δύο μεγάλους αεραγωγούς στο σαγόνι και στο πάνω μέρος του κελύφους, εύκολα ελεγχόμενοι με το χέρι ακόμη και φορώντας γάντια.

Tourmax X White Metal rear

Οι εσωτερικές επενδύσεις του νέου Tourmax X χρησιμοποιούν υψηλής ποιότητας υποαλλεργικά υλικά, ενώ είναι αφαιρούμενες για να μπορούν να πλυθούν.

Διαθέτει ακόμη το σύστημα Double Visor Tech, με μια εσωτερική συρταρωτή φιμέ ζελατίνα και τη μεγάλη εξωτερική διάφανη που εξοπλίζεται με υποδοχές και αντιθαμβωτική μεμβράνη Pinlock για τις βροχερές μέρες.

tourmax x lineup

Το Tourmax X διαθέτει όλες τις απαραίτητες υποδοχές για μετέπειτα εφαρμογή του συστήματος επικοινωνίας PRO SPEAK EVO, το οποίο βασίζεται στο πρωτόκολλο Bluetooth A2DP για επικοινωνία με τον συνεπιβάτη και για χρήση του τηλεφώνου ή συσκευής πλοήγησης (GPS).

Η Caberg διαθέτει το νέο Tourmax Xσε τρεις εκδόσεις γραφικών Sarabe, καθώς και σε τρεις μονόχρωμες επιλογές – μαύρο ματ, ανθρακί ματ, λευκό μεταλλικό – σε μεγέθη από XS ως και XL.

Αντιπρόσωπος Caberg στην Ελλάδα: Moto Market

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon