.
Κατηγορία ISDE
Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2017 17:35

ISDE 2017 – Ημέρα 3η

 

Oι tricolour πρώτοι σε World και Junior Trophy!

Ενθουσιασμό έχει προκαλέσει στους Γάλλους το γεγονός ότι δυο ομάδες τους, στις κατηγορίες World και Junior Τrophy προηγούνται σε χρόνους. Δεδομένου του ότι το ISDE διοργανώνεται φέτος στην Γαλλία (Brive) η απήχηση του δεν έχει προηγούμενο και αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση για το enduro.

World Trophy

Με τους Γάλλους να έχουν στις τάξεις τους μια τριάδα των πλέον γρήγορων αναβατών, η διατήρηση της πρωτοπορίας, ήταν εύκολη υπόθεση, χωρίς επί της ουσίας η δεύτερη Αυστραλία να μπορεί να απειλήσει. Σαφώς πιο μαχητικοί οι Φιλανδοί, έδειξαν ότι έχουν την δυνατότητα να σκαρφαλώσουν μια θέση πιο πάνω στον πίνακα της κατάταξης. Τέταρτοι οι Πορτογάλοι, με μια άριστη εφαρμογή του “team work” και πέμπτοι οι Βρετανοί. Οι Ιταλοί συνεχίζουν την επέλαση τους μετά το άσχημο ξεκίνημα και ανέβηκαν άλλες δύο θέσεις, τερματίζοντας έβδομοι.

Junior Trophy

Οι Αμερικάνοι, δεν μπόρεσαν να αποκρούσουν την επίθεση που εξαπέλυσε η Γαλλική ομάδα, η οποία είναι πρώτη, ενώ σαν να μην έφτανε αυτό, έχασαν άλλη μια θέση από τους Ιταλούς, οι οποίοι τους έκαναν και μια διαφορά ενός και πλέον λεπτού. Τέταρτοι οι Βρετανοί και στην πέμπτη θέση μια ομάδα έκπληξη, αυτή της Χιλής.

Womens Trophy

Χωρίς αλλαγή στην κατάταξη συνεχίστηκε η τρίτη ημέρα στην κατηγορία των γυναικών. Με την Ισπανία που ήταν το φαβορί, εκτός οποιασδήποτε διεκδίκησης, οι κοπέλες της Αυτραλίας διατήρησαν την πρώτη θέση, ακολουθούμενες από τις Αμερικανίδες και από τις Γαλλίδες, στις θέσεις 2 και 3 αντιστοίχως.

Club Team

Για πρώτη φορά η γαλλική ομάδα Auvergne Elite, έχασε την πρωτοπορία, με τους Ιταλούς που τους καταδίωκαν και τους πίεζαν πολύ,  να τα καταφέρνουν τελικά. Το δίδυμο αυτό των ομάδων αναμένεται να έχει μεγάλο ανταγωνισμό μέχρι τέλους. Τρίτοι οι Ουαλοί, που παραμένουν απειλητικοί, όντας υπολειπόμενοι κατά 4+ λεπτά σε χρόνο. Σε ότι αφορά στην Athens Enduro Team, ανέβηκε άλλες επτά θέσεις και είναι πλέον 66η. Ο Παναγιώτης Κακολύρης είναι 48ος στην C1, o Γιάννης Σεβαστόπουλος 82ος στην C1, o Πέτρος Μπίλης 152ος στην C2 και ο Κώστας Τρίκος 159ος στην C2.

Αποτελέσματα τρίτης ημέρας

 

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2017 17:43

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ISDE 2017 – Ημέρα 2η ISDE 2017 - Hμέρα 4η »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon