.
Κατηγορία World Rally Championship
Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2017 17:55

Serres Rally 2017 – Ημέρα 3η

 

Η βροχή ανέβασε τον συντελεστή δυσκολίας

 

Η τρίτη ημέρα του Serres Rally σημαδεύτηκε από την απότομη μεταβολή του καιρού, με την θερμοκρασία να πέφτει  αρκετά και την βροχή να συνοδεύει τους αναβάτες σε όλο το μήκος της τρίτης ειδικής των 305 χιλιομέτρων.

serres rally 2017 d3 1

Ο Stefan Svitko, δεν φαίνεται να αφήσει εύκολα την πρώτη θέση από τα χέρια του και με χρόνο 5 ώρες 2 λεπτά και 17 δεύτερα, τερμάτισε πιο γρήγορα απ΄όλους τους αναβάτες. Αλλαγές δεν είχαμε ούτε στις θέσεις 2 και 3 αφού οι Ondrej Klymciw με 5 ώρες 11 λεπτά και 3 δεύτερα και ο Τxomin Arana με 5 ώρες 18 λεπτά και 15 δεύτερα, επανέλαβαν ακριβώς το σκηνικό κατάταξης της δεύτερης ημέρας.

Στην Class 1 επίσης, ο Carlo Augusto Cabini τερμάτισε και πάλι πρώτος,  ενώ στην Class 2 τον καλύτερο χρόνο σημείωσε ο Matteo Mattioli. Στους  βετεράνους, ήταν ο Jan Zatko που επικράτησε και στην Class 5 o Federico Butto.

serres rally 2017 d3 3

Στις γυναίκες, συνέχισε πρώτη η Gabriela Novotna, δεύτερη κατετάγη η Tanja Willmann και η Πολυτίμη Κυριακοπούλου, αντιμετωπίζοντας μηχανικά προβλήματα στην μοτοσυκλέτα της, τερμάτισε τρίτη.

Στη γενική, δεν είχαμε αλλαγές και η τριάδα των αναβατών παραμένει αμετάβλητη:

#1 Stefan Svitko 
 #2 Ondrej Klymciw 
 #76 Txomin Arana 

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2017 17:55

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Serres Rally 2017 – Ημέρα 2η Serres Rally 2017, Ημέρα 4η »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon