.
Κατηγορία ISDE
Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2017 16:41

ISDE 2017 – Ημέρα 2η

 

Συνεχίζει η Γαλλία στην πρώτη θέση, βελτίωσε την θέση της η Ελλάδα!

 

World Trophy

Η Γαλλική ομάδα διατήρησε την πρωτοπορία της και μάλιστα μεγάλωσε την διαφορά της από τους δεύτερους Αυστραλούς που αναρριχήθηκαν με την σειρά τους σε αυτή την θέση κάνοντας ένας πολύ καλό αγώνα. Τρίτοι οι Φινλανδοί και τέταρτοι οι Πορτογαλοί, ενώ οι Ιταλοί βελτιώθηκαν αρκετάμ αναρριχόμενοι  στην ένατη θέση. Άτυχοι οι Ισπανοί, που με την εγγκατάλειψη του Crtistobal Guerrero, βγαίνουν ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης.

Junior World Trophy

Aνακατατάξεις είχαμε στην Junior World Trophy, με την ομάδα των Η.Π.Α. να βρίσκεται πλέον στην πρώτη θέση, με τους οδηγούς να κάνουν συνολικά ένα πολύ καλό αγώνα. Οι Σουηδική ομάδα που πήρε την πρωτιά την πρώτη ημέρα, τα πήγαινε πάρα πολύ καλά μέχρι την εγκατάλειψη του Persson από μηχανικά προβλήματα, γεγονός που την έφερε στην 10η θέση. Πολύ ανεβασμένοι οι  Γάλλοι και σε αυτή την κατηγορία, τερμάτισαν δεύτεροι, μόλις 3 δεύτερα πίσω από τους Αμερικάνους, ενώ και η Ιταλική ομάδα στην τρίτη θέση, με 15 δευτερόλεπτα διαφορά από την κορυφή, είναι σαφώς γερά μέσα στο παιχνίδι

Womens Trophy

Αλλαγή και στη κατάταξη της συγκεκριμένης κατηγορίας, αφού η Ισπανική ομάδα που προηγούταν την πρώτη ημέρα, είδε δύο αναβάτριες της να εγκαταλείπουν , με αποτέλεσμα να τερματίσουν στην ένατη θέση. Πρώτες αναδείχθηκαν λοιπόν οι αναβάτριες που συνθέτουν την ομάδα της Αυστραλίας, δεύτερες οι Αμερικανίδες και τρίτες οι Γαλλίδες.

Club Team

Στη κατηγορία Club Team, η γαλλική ομάδα Auvergne Elite διατήρησε την πρωτοπορία της πρώτης ημέρας, ακολουθούμενη από την Ιταλική και την Ουαλική ομάδα στις θέσεις 2 και 3 αντιστοίχως.  Η Athens Enduro Team βελτίωσε αρκετά την θέση της, όντας 73η από 101η. Ο Παναγιωτης Κακολύρης ήταν και την δεύτερη ημέρα ο πιο γρήγορος αναβάτης, τερματίζοντας 40ος στην C1, ενώ οι Μπίλης και Σεβαστόπουλος, τερμάτισαν 99ος στην C2 και 80ος στην C1. Τέλος, ο Kώστας Τρίκος είναι 162ος στην C2.

Aποτελέσματα δεύτερης ημέρας 


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2017 16:46

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ISDE 2017 – Ημέρα 1η ISDE 2017 – Ημέρα 3η »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon