.
Κατηγορία ISDE
Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2017 13:05

ISDE 2017 - Hμέρα 4η

 

Προβλήματα για τις ομάδες που προηγούνται! 

 

Το ISDE είναι ο αγώνα των ανατροπών και όπως και κάθε χρονιά έτσι και φέτος... ακολούθησε αυτή την παράδοση! Προβλήματα λοιπόν για την πρωτοπόρο ομάδα της Γαλλίας αλλά και την δεύτερη στην γενική, Αυστραλία, που μπορεί να αποδειχθούν καθοριστικά για την συνέχεια του αγώνα.

World Trophy

H ομάδα της Γαλλίας, συνέχισε να χτίζει διαφορά με τον απίστευτο ρυθμό της και όλα έδειχναν ότι είναι το αδιαμφισβήτητο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τρόπαιου. Όμως αυτή θετική εικόνα θα άλλαζε γρήγορα μετά από τον τραυματισμό του Nambotin στο χέρι. Ο Γάλλος αναβάτης κατάφερε να τερματίσει, ωστόσο αυτή η άσχημη εξέλιξη μπορεί να σημαίνει ότι το εκρηκτικό γαλλικό σχήμα θα έχει εμφανώς λιγότερες δυνάμεις στην συνέχεια του αγώνα. Η ατυχία όμως χτύπησε και την ομάδα της Αυτραλίας που “κυνηγούσε” τους Γάλλους, αφού ο Daniel Sanders τραυματίστηκε στον ώμο και δεν μπόρεσε να αντεπεξέλθει στο service της μοτοσυκλέτας του στο τέλος της ημέρας. Η κατάταξη στην γενική δεν έχει αλλάξει, Γάλλοι και Αυστραλοί συνεχίζουν να μοιράζονται τις δύο πρώτες θέσεις, ήταν όμως η ομάδα της Φινλανδίας που πήραν τον δεύτερο χρόνο της ημέρας και ποιος ξέρει τι θα συμβεί στη συνέχεια με δεδομένα τα προβλήματα στις άλλες δύο ομάδες της πρώτης τριάδας.

Junior Trophy

Χωρίς αλλαγές η κατάταξη στην Junior Trophy με την Γαλλία, την Ιταλία και την Αμερική να διατηρούν σχεδόν παρόμοιες τις χρονικές τους διαφορές. Οι ομάδα των ΗΠΑ δεν κατάφερε να επανακτήσει την πρώτη θέση που απώλεσε την τρίτη ημέρα του αγώνα, ενώ και οι Ιταλοί έδειχναν να μην μπορούν να πιάσουν τους Γάλλους.

Woman Trophy

Ποιος μπορεί να πιάσει τις Αυτραλέζες; Κανείς απ΄ότι φαίνεται, με κορίτσια από το... Down Under να οδηγούν για άλλη μια μέρα εκπληκτικά, μεγαλώνοντας την διαφορά από τις ομάδες των ΗΠΑ και της Γαλλίας, που ακολουθούν.

Club Team

Xαμός μεταξύ της Ιταλικής ομάδας και της Auvergne Elite αφού οι δέυτεροι Γάλλοι αντεπιτέθηκαν μετά την άσχημη τρίτη ημέρα και μείωσαν την διαφορά στα 13 δευτερόλεπτα, με την συνέχεια να αναμένεται συναρπαστική! Σε ότι αφορά στην ελληνική ομάδα, το Athens Enduro Team, ανέβηκε τέσσερις θέσεις στην κατάταξη και βρίσκεται στην η θέση, ενώ σε ατομικό επίπεδο, ο Παναγιώτης Κακολύρης βρίσκεται στην 46η θέση της C1, o Γιάννης Σεβαστόπουλος στην 79η της C1, o Πέτρος Μπίλης είναι 144ος στην C2 και ο Κώστας Τρίκος, 155ος στην C2.

Αποτελέσματα 4ης ημέρας 

 

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 07 Σεπτεμβρίου 2017 14:45

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ISDE 2017 – Ημέρα 3η ISDE 2017 – Ημέρα 5η »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon