.
Κατηγορία ISDE
Σάββατο, 02 Σεπτεμβρίου 2017 14:43

ISDE 2017 – Ημέρα 5η

 

Καλύτερο χρόνο η Αυστραλία, πρώτοι οι Γάλλοι στην γενική

 

World Trophy

Tα προβλήματα που αντιμετώπισαν τόσο οι Γάλλοι όσο και οι Αυστραλοί την τέταρτη ημέρα, μάλλον αποδείχθηκαν δυσκολότερα στην αντιμετώπισης τους από τους tricolour, αφού τα “καγκουρό” σημείωσαν καλύτερο χρόνο, αφήνοντας τους, στην δεύτερη θέση. Ωστόσο η ομάδα της Γαλλίας συνεχίζει να προηγείται στην γενική και μάλιστα με μια διαφορά ασφαλείας της τάξεως των 7+ λεπτών. Οι Φιλανδοί, συνεχίζουν έχοντας “καπαρώσει” την τρίτη θέση, την οποία δύσκολα θα χάσουν.

Junior World Trophy

Στην πιο ανταγωνιστική όπως φαίνεται κατηγορία του φετινού ISDE, οι Ιταλοί πέρασαν πρώτοι μετά από μεγάλη μάχη με τους Γάλλους και η συνέχεια αναμένεται συναρπαστική! Η ομάδα των ΗΠΑ, παρά το ότι έκανε ένα πολύ καλό ξεκίνημα δεν έδειξε να έχει τις δυνάμεις να ακολουθήσεις του άλλους δύο, ωστόσο “φυλάνε” καλά την θέση τους.

Woman Trophy

Οι Αμερικανίδες ήταν οι  ταχύτερες την 5η ημέρα του ISDE σε αυτή την κατηγορία, όμως οι κοπέλες από την Ασυτραλία, συνεχίζουν να έχουν το πάνω χέρι στην γενική. Τα επτά δευτερόλεπτα που χωρίζουν τις δύο ομάδες όμως δεν είναι σε καμία περίπτωση αυτό που λέμε διαφορά ασφαλείας και αναμένεται μεγάλη μάχη την έκτη και τελευταία ημέρα.

Club Trophy

Oι Ιταλοί, που τερμάτισαν πρώτοι,  φαίνεται πως “καθαρίζουν” στην κατηγορία με σχεδόν επτά λεπτά καλύτερο χρόνο στην γενική από τους δέυτερους Ουαλούς. Σε ότο αφορά στην ελληνική αποστολή το Athens Enduro Club ανέβηκε άλλες τρεις θέσεις στην κατάταξη όντας πλέον στην 59η θέση. Σε ατομικό επίπεδο, τα πεπραγμένα των Ελλήνων αναβατών την Πέμπτη ημέρα έχουν ως εξής: Παναγιώτης Κακολύρης 46ος στην C1, Γιάννης Σεβαστόπουλος 79ος στην C1, Πέτρος Μπίλης 137ος στην C2 και Κάστας Τρίκος, 153ος στην C2.

Αποτελέσματα 5ης ημέρας 


 

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 07 Σεπτεμβρίου 2017 14:44

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ISDE 2017 - Hμέρα 4η ISDE 2017 - Ημέρα 6η »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon