Κατηγορία World Rally Championship
Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2017 11:37

Serres Rally 2017, Hμέρα 5η

 

Δεν το χάνει ο Svitko, συνεχίζει πρώτη η Kυριακοπούλου

 

 

Μαραθώνια ήταν η διαδρομή της πέμπτης ημέρας του Serres Rally 2017, χωρισμένη σε δύο σκέλη / ημέρες. Oι αναβάτες κινήθηκαν στις κατάφυτες πλαγιές των βουνών της οροσειράς Μπέλλες στα σύνορα Ελλάδας – Βουλγαρίας με κατεύθυνση την κορυφή και το πέρασμα στην γείτονα χώρα.

Ταχύτερος όλων… ποιος άλλος; Ο Stefan Svitko που έχει μονοπωλήσει την κορυφή της γενικές σε όλες τις ημέρες του Rally, δεύτερος ο Paul Spierings και τρίτος ο Txomin Arana.

Στην Class 1 πρώτος είναι ο Carlo Augusto Cabino, ενώ στην Class 2 o Andrea Zambelli. O τρίτος της γενικής, Τxomin Arana, προηγείται στην Class 4 και στην Class 5 ταχύτερος είναι ο Stanislav Pavelka. Στην Veteran o Jan Zatko και στις γυναίκες, για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, η Πολυτίμη Κυριακοπούλου ήτα αυτή που σημείωσε τον καλύτερο χρόνο.

Αποτελέσματα πέμπτης ημέρας 

 

 

Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2017 11:38

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT