.
Κατηγορία Διάφοροι Αγώνες
Τετάρτη, 22 Μαϊος 2019 12:15

Hellas Rally 2019, 2η μέρα

Συνεχίζεται στα βουνά της Κεντρικής Ελλάδας το Hellas Rally Raid 2019, με μια δεύτερη μέρα που περιλάμβανε 220 χιλιόμετρα σε γρήγορες χωμάτινες διαδρομές, διανθισμένες με χορταστικές δόσεις λάσπης.

Ο αναβάτης Quad που είχε γράψει τον ταχύτερο χρόνο όλων κατά τον Πρόλογο, την πρώτη μέρα του αγώνα, ο Γάλλος Souday Sebastien (Yamaha), αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγώνα μετά από μια πτώση που τον άφησε αρκετά ζαλισμένο, αλλά ευτυχώς όχι τραυματισμένο.

Έτσι τα ηνία του αγώνα πέρασαν στον Ιταλό Leonardo Tonelli (Husqvarna, στην κεντρική φωτογραφία), ο οποίος αγωνίζεται και για την κατάταξη της FIM - που αφορά εκείνους τους αναβάτες που δεν τρέχουν μόνο στο Hellas Rally, αλλά και στο σύνολο του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Tout Terrain, του οποίου αυτός είναι ο δεύτερος αγώνας.

Πίσω του ανέβηκε ο Γερμανός Dirk von Zitzewitz (KTM), ενώ τρίτος αναδείχθηκε ο Αυστριακός Christoph Rothhaupt (KTM).

Οι Έλληνες αναβάτες σημείωσαν μεγάλη πρόοδο στην κατάταξή τους μετά και τη δεύτερη μέρα, με τον Δημήτρη Λινάρδο (ΚΤΜ) να ξεχωρίζει στην 22η θέση γενικής – αν και οφείλουμε να σημειώσουμε πως είναι δηλωμένος ως Γάλλος στον αγώνα.

Οι τρεις συμμετέχοντες με την Ελληνική σημαία βελτίωσαν επίσης τις θέσεις τους, με τον Δημήτρη Χαρίση (ΚΤΜ) στην 70ή θέση, τον Παναγιώτη Γεωργογιάννη (ΚΤΜ) στην 71η και τον Στέλιο Καραμάνο (ΚΤΜ) στην 93η.

Δείτε εδώ τα αναλυτικά αποτελέσματα του αγώνα Hellas Rally Raid 2019

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Hellas Rally 2019, 1η μέρα, Πρόλογος Hellas Rally 2019, 3η ημέρα »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon