.
Κατηγορία Διάφοροι Αγώνες
Τρίτη, 21 Μαϊος 2019 12:32

Hellas Rally 2019, 1η μέρα, Πρόλογος

Ξεκίνησε χτες, 20 Μαΐου 2019, το ετήσιο Hellas Rally Raid που φέτος περιδιαβαίνει την πανέμορφη φύση της κεντρικής Ελλάδας με σημείο αναφοράς το Καρπενήσι. Εκτός από ένα διεθνές Rally με τη δική του ιστορία και φήμη, το Hellas Rally αποτελεί και επίσημο αγώνα του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Tout Terrain της FIM.

Στη λίστα εκκίνησης βρίσκονται 200 αναβάτες μοτοσυκλετών, quads και SSV (side by side) από όλον τον κόσμο. Στη λίστα συμμετοχών η συντριπτική πλειοψηφία προέρχεται από χώρες της Ευρώπης, αλλά θα δούμε και αρκετές συμμετοχές από Ισραήλ και Τουρκία, ενώ οι πιο μακρινοί μας έρχονται από τις ΗΠΑ, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, το Εκουαδόρ και το Μεξικό.

Στους συμμετέχοντες φέτος συναντάμε επίσης τρεις Έλληνες:

#220 - Γεωργογιάννης Παναγιώτης (ΚΤΜ EXC 350F)
#334 - Χαρίσης Δημήτρης (ΚΤΜ EXC 450F)
#409 - Καραμάνος Στέλιος (ΚΤΜ EXC 520)

Επίσης, στη λίστα βρίσκουμε και τον Linardos Dimitri (KTM EXC 450) που είναι δηλωμένος ως Γάλλος, ωστόσο το όνομά του μάλλον αποκαλύπτει Ελληνική ρίζα.

Η πρώτη μέρα του αγώνα περιελάμβανε την τελετή έναρξης και τον Πρόλογο, από τον οποίο η κατάταξη ανέδειξε ως πρώτο και ταχύτερο έναν αναβάτη quad, τον Γάλλο Souday Sebastien (Yamaha). Ακολούθησαν δύο Ιταλοί, ο Tonelli Leonardo (Husqvarna) στη δεύτερη θέση και ο Curà Matteo (Husqvarna) στην τρίτη, λίγο μπροστά από τον γνωστό Chris Birch που υποβάλλει στη δοκιμασία του Hellas Rally ένα KTM 790 Adventure.

Από τους Έλληνες αγωνιζόμενους, ο Χαρίσης τερμάτισε 85ος, ο Γεωργογιάννης 104ος και ο Καραμάνος 140ός.

Φωτογραφίες: Actiongraphers

Hellas Rally Raid 2019

Δείτε εδώ τα αναλυτικά αποτελέσματα του αγώνα

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 21 Μαϊος 2019 12:54

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon