.
Κατηγορία Enduro
Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017 15:39

Παν. Πρωτάθλημα Enduro: 6ος Αγώνας, Φλώρινα

 

Κυριάρχησε ο Αλέξης Ζώρας

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Φλώρινα ο 6ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro από το αθλητικό Σωματείο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Φλώρινας (Μ.Ο.Φ) με συνολικά 70 συμμετοχές. Νικητές στις κατηγορίες ήταν οι Αλέξης Ζώρας (Γενική και Ε1), Δημήτρης Βαγγελάκος (Ε2), Βασίλης Σιαφαρίκας (Ε3), Δημήτρης Μπάκας (ΕΝ) και Θανάσης Γκαγκανάτσιος (ES).

Γενική: Ζώρας μπροστά από όλους

Έπειτα από έναν πολύ καλό αγώνα που είχε και δυνατό ανταγωνισμό ο Αλέξης Ζώρας ήταν ο αναβάτης που επικράτησε στη γενική. Η μεγαλύτερη πίεση ασκήθηκε στον Ζώρα από τον Γιάννη Παυλίδη που κατέβηκε πολύ καλά προετοιμασμένος και τερμάτισε πίσω του με διαφορά μικρότερη των δύο δευτερολέπτων! Στην 3η θέση βρέθηκε ο Δημήτρης Βαγγελάκος, 4ος τερμάτισε ο Βασίλης Σιαφαρίκας, ενώ την πεντάδα έκλεισε ο Παναγιώτης Κακολύρης.

Ε1: Ο Αλέξης και εδώ

Η κόντρα μεταξύ των Ζώρα και Παυλίδη φυσικά και στην Ε1 με αντίστοιχους τερματισμούς και σε αυτή την κατηγορία και νίκη για τον Ζώρα. Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Παναγιώτης Κακολύρης με τον Άρτεμη Σφηναρολάκη να τερματίζει 4ος και τον Γιάννη Χασάπη να κατακτά την 5η θέση.

Ε2: Στον Βαγγελάκο η καρό σημαία

Ο Δημήτρης Βαγγελάκος ήταν ο κυρίαρχος στην Ε2 παίρνοντας μία άνετη νίκη με διαφορά άνω του λεπτού από τον 2ο Γιάννη Τρίγκα. Το βάθρο συμπλήρωσε ο Γιώργος Κοινωνάς, την 4η θέση κατέκτησε ο Μιχάλης Κόπανος και την πεντάδα συμπλήρωσε ο Μιχάλης Ντουζένης.

Ε3: Σιαφαρίκας στην κορυφή

Ο Βασίλης Σιαφαρίκας πήρε μία άνετη νίκη στην Ε3 καθώς επικράτησε με ενάμιση σχεδόν λεπτό διαφορά του δεύτερου Χρήστου Παπαθεοδώρου. Τρίτος τερμάτισε ο Νίκος Βασιλείου και 4ος ο Νίκος Φλώρος.

ES: Γκαγκανάτσιος για τη νίκη

Ο Γκαγκανάτσιος ήταν ο αναβάτης που πήρε την καρό σήμαία στην ES με τους Χαράλαμπο Δημόπουλο και Χρήστο Κυρτσούδη να τερματίζουν στην δεύτερη και Τρίτη θέση αντίστοιχα. Την 4η θέση κατέκτησε ο Μανώλης Πασχαλίδης.

EN: Με δύο συμμετοχές

Ο Δημήτρης Μπάκας ήταν ο αναβάτης που κέρδισε την κατηγορία EN, έχοντας πίσω του μόνο τον 2ο στην κατάταξη Γρηγόρη Καρίμαλη.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017 15:42

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon