.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2019 09:59

BMW Motorrad International GS Trophy 2020 - Ολοκληρώθηκαν τα προκριματικά των Γυναικών

Με μια τριήμερη δοκιμασία οι ιθύνοντες του GS Trophy κατέληξαν στις έξι γυναίκες που θα στελεχώσουν δύο αμιγώς γυναικείες ομάδες στη διοργάνωση του 2020.

Το BMW Motorrad International GS Trophy 2020 θα φιλοξενηθεί από τη μεγευτική όσο και μακρινή μας Νέα Ζηλανδία τον ερχόμενο Φεβρουάριο και σε αυτή οι γυναίκες διεκδικούν ολοένα και μεγαλύτερο ρόλο.

Ενδεικτικά, η BMW μας αποκαλύπτει πως την πρώτη χρονιά που στήθηκε ξεχωριστή γυναικεία ομάδα, το 2015, είχαν επιλεγεί 10 αναβάτριες από ένα σύνολο περίπου 100 υποφηψίων, οι οποίες διαγωνίστηκαν σε έναν τελικό για να προκύψουν οι έξι που θα έτρεχαν στον αγώνα.

Το 2017 ο αριθμός των γυναικών που πέτυχαν στις προκριματικές αυτές δοκιμές είχε ανέβει στις 23, ενώ φέτος η αύξηση συνεχίστηκε με 32 υποψήφιες να φτάνουν στην τελική διαδικασία επιλογής που έγινε στη Μάλαγα της Ισπανίας, από τις 24 ως τις 26 Οκτωβρίου.

Η φετινή διαδικασία ανέδειξε τις έξι κορυφαίες, βάσει βαθμολογίας το τεστ, και οι οποίες είναι οι: Isabella Londono Rivas (Κολομβία), Nikki van der Spek (Ολλανδία), Claire Bichard (Γαλλία), Lisa Taylor (ΗΠΑ), Andrea Box (Αυστραλία) και Klara Finkele (ΗΠΑ).

Αυτές θα στελεχώσουν δύο πολυεθνικές ομάδες γυναικών, οι οποίες θα "τριτώσουν" με την ανάλογη ομάδα που αποτελείται αμιγώς από οικοδέσποινες Νεοζηλανδέζες.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon