Κατηγορία TEXNIKA
Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2020 17:59

Harley Davidson - Reflex Defensive Rider System (RDRS) - VIDEO

Δείτε ένα επεξηγηματικό και άκρως θεαματικό βίντεο από την Harley Davidson, στο οποίο μαθαίνουμε για τα συστήματα που απαρτίζουν το νέο ηλεκτρονικό οπλοστάσιο ασφαλείας Reflex Defensive Rider System (RDRS) των αμερικάνικων μοτοσυκλετών.

Και Corering ABS έχουμε, και Cornering Traction Control έχουμε, αλλά και Hill Hold Control έχουμε! Μπορεί το look να είναι vintage, όμως η τεχνολογία είναι κορυφής, όπως κορυφή χτυπά πλέον και η ασφάλεια των μοτοσυκλετών που έρχονται εξοπλισμένες με RDRS.

Το εντυπωσιακό είναι πως η Harley-Davidson γύρισε τα συγκριτικά βίντεο (με Traction Control / χωρίς Traction Control) με μοτοσυκλέτα ΔΙΧΩΣ κάγκελα και ροδάκια ασφαλείας, αλλά φυσικά με έναν εκπαιδευμένο και εξαιρετικά ικανό αναβάτη.

Απολαύστε έτσι τον φοβερό και τρομερό test-rider της H-D να παντιλικώνει με full-lock ανάποδο τιμόνι στο βρεγμένο (χωρίς RDRS), και δείτε τον δίπλα να παίρνει την ίδια στροφή με ίδια κλίση και μηδενική πλαγιολίσθηση με το RDRS!

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2020 18:41

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube