.
Κατηγορία Skyteam
Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021 10:05

Video Test - Skyteam SkyBongo 125

Έχοντας συμπληρώσει 20 χρόνια από την ίδρυσή της η κινεζική Skyteam παρουσίασε δύο νέα επετειακά μοντέλα, τα SkyMini και Skybongo, αρκετά πιστά αντίγραφα των θρυλικών Honda Monkey και Gorilla αντιστοίχως και αμφότερα βασισμένα στον ίδιο τετράχρονο μονοκύλινδρο κινητήρα 125 cc.

Το SkyBongo 125 είναι το ανάλογο του Gorilla, δηλαδή πρόκειται εν πολλοίς για το ίδιο ακριβώς πακέτο με το SkyMini, αλλά με μεγαλύτερο ρεζερβουάρ 8.5 λίτρων, αντί των 4.5 που έχει ο κλώνος του Monkey. Κατά τα λοιπά το μοτοσυκλετάκι διαθέτει τον απολύτως βασικό εξοπλισμό, δηλαδή δισκόφρενα μπρος-πίσω με σύστημα συνδυασμένης πέδησης, τροχούς 10 ιντσών και φυσικά το σπαστό τιμόνι που κάποτε προτάθηκε ως μια απλή και πρακτική λύση για φόρτωμα και αποθήκευση της μηχανής.

Διαβάστε το αναλυτικό άρθρο: https://www.bikeit.gr/naked-sm-skyteam/item/25204-test-skyteam-skybongo-125-2020-kitrino-epeteiako-gorilaki,

ή απολαύστε το στο video που ακολουθεί. 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 23 Μαϊος 2022 20:14

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Test - Skyteam Skymax 125
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon