.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2020 08:31

To “μυστικό μουσείο” του Valentino Rossi - 2ο Video

Όπως σας είχαμε γράψει σε προηγούμενο άρθρο, ο Valentino Rossi αποκάλυψε το... μυστικό του μουσείο, τον προσωπικό του χώρο στην Ταβούλια, όπου φυλάσσει εκατοντάδες τρόπαια, κράνη, αγωνιστικές φόρμες και διάφορα άλλα αντικείμενα που κατέκτησε και  συγκέντρωσε ο Ιταλός αναβάτης στην καριέρα του. Δείτε τώρα το 2ο Video στη σειρά.

Μια τεράστια και ονειρική γκαρνταρόμπα, γεμάτη με τμήματα προστατευτικού εξοπλισμού του Valentino, τα οποία προέρχονται από τους σταθερούς προμηθευτές του, την Dainese και την AGV.

Στο πρώτο video που δημοσιεύθηκε στο κανάλι της Dainese στο Youtube, ο Rossi μας καλωσόρισε στο μυστικό μουσείο του, ενώ στο 2ο video που θα δείτε εδώ, θα μάθετε πώς διάλεξε το νούμεο 46, και πώς με τη βοήθεια του Aldo Drudi βρήκε τα στοιχεία τα οποία θα εμφανιζόταν στη γκαρνταρόμπα του καθ' όλη την διάρκεια της καριέρας του, στοιχεία όπως ο ήλιος και η σελήνη και το κίτρινο χρώμα.

Παράλληλα, ο Rossi αναφέρεται στις μοτοσυκλέτες που πέρασαν από τα χέρια του, από το Piaggo Ciao όταν ήταν πιτσιρικάς, μέχρι τα GP250, τα GP500 και τέλος τα τετράχρονα GP αγωνιστικά μοντέλα, ενώ κάνει λόγο και για τις δυσκολίες που συναντά στην καθημερινή του ζωή λόγω της φήμης του, και για την... κατάρα με τις σέλφις και τα αυτόγραφα.

Aπλά ενεργοποιείστε την λειτουργία των υπότιτλων (που είναι στα αγγλικά), εκτός και αν γνωρίζετε ιταλικά.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon