.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 23 Απριλίου 2024 08:13

Valentino Rossi - 2η θέση στον 6ωρο αγώνα αντοχής της Imola

Η ομάδα του Γιατρού ηττήθηκε μόνο από το έτερο πλήρωμα της WRT BMW, κυνηγώντας το βάθρο στον δεύτερο γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Αντοχής.

Ο Valentino Rossi ανέβηκε στο πρώτο του βάθρο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής και το έκανε στο... σπίτι του, στην Imola. Η ομάδα της WRT BMW ξεκίνησε από την 3η θέση στο grid και πάλεψε για τη νίκη στον αγώνα των 6 ωρών, καταφέρνοντας μάλιστα να προηγηθεί πριν από το τελευταίο pit stop. Στο τέλος, το M4 με το #46 έπρεπε να παραδοθεί στο έτερο αυτοκίνητο της WRT που οδηγούσαν οι Farfus, Gelael και Leung, αλλά ο Rossi και οι teammates του (Al Harthy και Martin) μπορούν να είναι ικανοποιημένοι με τη 2η θέση, καταφέρνοντας να ανέβουν στο βάθρο. στον δεύτερο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αντοχής.

Ο αγώνας δεν ήταν εύκολος, με την άφιξη του Αυτοκινήτου Ασφαλείας και βροχή στο δεύτερο μισό του, αλλά η βελγική ομάδα δεν άφησε τον εαυτό της απροετοίμαστo και κατάφερε να υπερασπιστεί τη 2η θέση της στην κατηγορία LMGT3 μέχρι την γραμμή τερματισμού, τερματίζοντας λίγο λιγότερο από 23 δευτερόλεπτα από την #31 BMW και μπροστά από την Porsche της ομάδας Manthey Purerxcing.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon