.
Κατηγορία Peugeot
Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024 11:10

Peugeot Django 2024 – Ριζική ανανέωση για το νεορετρό scooter

Ένα μοντέλο που γυρίζει πλήρως σελίδα στην ιστορία του και το οποίο είδαμε και στην έκθεση, πριν λίγες ημέρες.

Το Peugeot Django αποτελεί ένα από τα πιο χαρακτηριστικά μοντέλα της γαλλικής μάρκας, με το πολύ ιδιαίτερο ρετρό στυλ του που σε παραπέμπει στα 50s, να κυριαρχεί στο στυλ του. Ωστόσο, η Peugeot έχει αποφασίσει να αλλάξει το μοντέλο άρδην, όπως διαπιστώσαμε και από κοντά – στην έκθεση μοτοσυκλέτας, προ ημερών, το ολοκαίνουργιο Django βρισκόταν εκεί, στην έκδοση Allure και σε σκούρα κόκκινη απόχρωση.

Το νέο Django έχει μια σαφώς πιο έντονη πινελιά του σύγχρονου στην σχεδίαση του, διατηρώντας όμως την γενική μορφή του «κλασικού» Django. Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, το μοντέλο θα γίνει διαθέσιμο τόσο στην έκδοση Allure, όσο και Sport – μπορείτε να την δείτε και στην φωτό παρακάτω, σε μια υπέροχη μεταλλική ασημί απόχρωση με πορτοκαλί λεπτομέρειες. Από τις όψεις που φωτογραφίσαμε το μοντέλο στην έκθεση, φαίνονται τόσο οι δραστικές αλλαγές στο σχέδιο, όσο και οι «συνδέσεις» με τα αυτοκίνητα της Peugeot, κάτι για το οποίο είχαμε σχολιάσει ανάλογα και δοκιμάζοντας το τρίτροχο Metropolis 400.

Στο «κόκπιτ» φαίνονται ήδη και άλλες αλλαγές, όπως η χρήση ψηφιακής οθόνης οργάνου, αντί για το αναλογικού τύπου ταχύμετρο του κλασικού Django, όπως επίσης και η ύπαρξη keyless κεντρικού διακόπτη. Στην ίδια φωτογραφία βλέπουμε και το ντουλαπάκι ποδιάς του νέου Django.

Αξίζει να σημειώσουμε εδώ, ότι η Peugeot πιθανότατα δεν θα διακόψει το «κλασικό» Django από την γκάμα της, προσφέροντας τα δύο μοντέλα παράλληλα. Σε αυτό, αναμένουμε επιβεβαίωση, όπως επίσης και όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά και την τιμή του νέου Django για την Ελλάδα. 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024 11:17

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Peugeot Project SPx – Νέο ηλεκτρικό concept παρουσιάστηκε
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon