.
Κατηγορία Yamaha
Τρίτη, 02 Απριλίου 2024 12:18

Yamaha Tenere 400 2025 – Η «σωστή» μοτοσυκλέτα, την... λάθος μέρα

Ένα βίντεο από γνωστό κανάλι που ασχολείται με νέα μοντέλα μοτοσυκλετών στο YT, έβαλε φωτιές ανήμερα της... Πρωταπριλιάς.

Η επιτυχία που μπορούν να σημειώσουν τα μεσαία Adventure μοντέλα μοτοσυκλετών έχει αποδειχθεί τους τελευταίους μήνες, κυρίως μετά την παρουσίαση του CFMOTO 450MT, που έχει απασχολήσει την επικαιρότητα και την κοινή γνώμη όσο λίγες μοτοσυκλέτες, τελευταίως. Αν λοιπόν μια μάρκα όπως η Yamaha, που έχει ήδη ένα εξαιρετικά επιτυχημένο μοντέλο στις «μεγαλομεσαίες» ADV – ακούει στο όνομα Tenere 700 – μπει και στα μικρότερα μοντέλα, από τα οποία τώρα απουσιάζει;

Ο Youtuber B4R αποφάσισε να προτείνει κάτι, που προκάλεσε αρκετές συζητήσεις, όμως με την ημερομηνία δημοσίευσης του βίντεο αλλά και την ανυπαρξία περισσότερων επίσημων στοιχείων (π.χ. το link που παρουσιάζεται στο βίντεο, δεν υπάρχει) μας οδηγεί στο να πιστέψουμε ότι επρόκειτο για πρωταπριλιάτικο αστείο. Το επίμαχο μοντέλο; Το Yamaha Tenere 400. Η απάντηση της Yamaha στο CFMOTO 450MT και όχι μόνο, ένα πραγματικό μικρομεσαίο Adventure που θυμίζει κάτι από τα παλιά, όταν η κατηγορία ήταν πιο γνωστή ως Dual Purpose  ή απλούστερα On-Off. Αναλυτικότερα μπορείτε να δείτε και το βιντεάκι που παραθέτουμε παρακάτω.

Βέβαια, όπως είπαμε και παραπάνω, μιλάμε το πιθανότερο για ένα σενάριο. Ένα σενάριο, όμως, που μόνο και μόνο από την αποδοχή του σε επίπεδο σχολιασμού, θα μπορούσε η ίδια η Yamaha να το λάβει υπόψιν της για μελλοντικές παρουσιάσεις. 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 02 Απριλίου 2024 12:23

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon