.
Κατηγορία Yamaha
Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024 13:06

Yamaha R1 Jonathan Rea Replica 2024 – Μοναδικής ομορφιάς μοντέλο για ελάχιστους!

Ακόμα μία αγωνιστική ρέπλικα εμπνευσμένη από τον 6άκις παγκόσμιο πρωταθλητή, Jonathan Rea.

Σας αρέσει η Yamaha R1 και ειδικά στα αγωνιστικά της «ντυσίματα»; Δεν είστε οι μόνοι/μόνες. Έχετε μια συμπάθεια και προς το πρόσωπο του Jonathan Rea, που από το 2015 μέχρι και το 2020 κυριαρχούσε στους αγώνες WSBK και πλέον τρέχει με την Yamaha στην διοργάνωση; Τότε αυτή η μοτοσυκλέτα είναι για εσάς.

Η αγγλική Crescent Yamaha είναι πίσω από την δημιουργία αυτής της νέας ρέπλικα με βάση την Yamaha R1, που χρωματικά βασίζεται σε δύο πολύ συγκεκριμένες Liveries: Τα αγωνιστικά χρώματα PATA Yamaha, αλλά και αυτά των χειμερινών δοκιμών που παραδοσιακά είναι πιο «σκούρα» και θαμπά από τα αντίστοιχα αγωνιστικά. Η μοτοσυκλέτα φορά και διάφορα απαραίτητα... καλούδια βελτίωσης της απόδοσης της σε συνθήκες πίστας ή αγώνα, όπως εξάτμιση της Akrapovic, σφυρήλατες ζάντες Marchesini, αμορτισέρ και φυσίγγια μπροστινού Ohlins και ρυθμιζόμενο αμορτισέρ τιμονιού – μεταξύ άλλων. Η Crescent προσφέρει επίσης, δύο πακέτα έξτρα εξοπλισμού με την οποία πουλά την μοτοσυκλέτα: Το Garage Pack, που περιλαμβάνει κάλυμμα, εμπρός και πίσω paddock stand και μοκέτα γκαράζ, όπως και ένα πακέτο βελτίωσης φρεναρίσματος από την Brembo που περιλαμβάνει δίσκους, δαγκάνες GP4RX και κιτ τοποθέτησης εμπρός δαγκανών, όπως και βίδες δίσκων, από τιτάνιο.

Μόνο 65 κομμάτια από αυτή την ρέπλικα θα γίνουν διαθέσιμες, με την τιμή της να ξεκινά από 29.995 λίρες Αγγλίας, ενώ αν επιλέξετε και τα δύο πακέτα εξτρά εξοπλισμού που αναφέραμε, φτάνετε τις 32.695 λίρες -περίπου, δηλαδή, 38.300 ευρώ. Δείτε περισσότερα και αναλυτικότερα για την μοτοσυκλέτα, στην ιστοσελίδα της ίδιας της Crescent Yamaha, με ένα κλικ εδώ. 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024 13:14

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon