.
Κατηγορία Yamaha
Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024 14:27

Yamaha Aerox S 2024 - Νέα έκδοση με smart key

Η Yamaha συνεχίζει να εξελίσσει τον σπορ αδελφάκι του NMAX με μια νέα έκδοση που ξεχωρίζει από την keyless τεχνολογία που ενσωματώνει.

Φορώντας τον ίδιο Blue Core κινητήρα που γνωρίζουμε στην Ελλάδα μέσω του ΝΜΑΧ 155, το Aerox συνεχίζει να διαπρέπει στις ασιατικές αγορές παρότι έχει εξαφανιστεί από τα μέρη μας εδώ και μερικά χρόνια.

H Yamaha μάλιστα έχει παρουσιάσει αρκετές αναβαθμίσεις για το σκούτερ της τα τελευταία χρόνια, με την έκδοση Connected του 2021 που έφερε συνδεσιμότητα Bluetooth στα όργανα του Aerox, αλλά και MotoGP ρέπλικα το 2022.

yamaha aerox s 2024 10

Η τελευταία σχετική είδηση αφορά μια νέα έκδοση, Aerox S, η οποία ξεχωρίζει αποκλειστικά και μόνο από την ενσωμάτωση συστήματος keyless ελέγχου της ενεργοποίησης του ηλεκτρικού κυκλώματος, καθώς και του ανοίγματος σέλας και τάπας καυσίμου.

Τεχνικώς το νέο μοντέλο δε διαφέρει σε κάτι άλλο από το βασικό Aerox, που συνεχίζει με τον μονοκύλινδρο 155 cc και 15.2 hp που εξοπλίζεται με σύστημα μεταβλητού χρονισμού βαλβίδων VVA, έξυπνη μίζα SMG, σύστημα Start & Stop, traction control, συνδεσιμότητα και δικάναλο ABS.

yamaha aerox s 2024 21

Στην Ινδία έχει ήδη ανακοινωθεί η τιμή του Aerox S στις 150,600 ινδικές ρουπίες ή περίπου €1,690 (ισοτιμία 17/4/2024), ενώ παραμένει η απορία μας γιατί δεν έρχεται στην Ευρώπη αφού ήδη φορά έναν Euro 5 κινητήρα.

Δείτε το στην ινδική ιστοσελίδα της Yamaha: yamaha-motor-india.com/yamaha-aerox155versions.html

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon