.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 05 Απριλίου 2024 07:36

Yamaha Racing Experience 2024 - Παρουσία του Valentino Rossi!

Το Yamaha Racing Experience του 2024 θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Ιούλιο στο Circuito de Jerez με μια συμμετοχή... έκπληξη!

Για την ακρίβεια, θα περιλαμβάνει τον πρεσβευτή της φίρμας των τριών διαπασών και εννέα φορές παγκόσμιο πρωταθλητή MotoGP, Valentino Rossi, δίνοντας άλλη διάσταση στην όλη... εμπειρία! Διαχρονικά, οι εκδηλώσεις του YRE έχουν λάβει χώρα σε μια σειρά από εμβληματικές πίστες τα τελευταία χρόνια, συμπεριλαμβανομένου του Paul Ricard στη νότια Γαλλία. Φέτος, στην πίστα θα είναι τα R1 GYTR PRO 25th Anniversary αξίας 159.000 € και τα Yamaha R1M 2024, οι ιδιοκτήτες των οποίων έχουν προσκληθεί να παρευρεθούν δωρεάν. Ωστόσο, οι συμμετοχές είναι επίσης ανοιχτές σε παλαιότερους αναβάτες και δη της σειράς M, μέσω προσκλήσεων που πληρούν τις σχετικές προϋποθέσεις.

Πίσω στα του Rossi, να αναφέρουμε πως έγινε επίσημα πρεσβευτής της Yamaha το Μάιο του 2023, έχοντας περάσει μαζί της συνολικά 16 αγωνιστικές σεζόν. Του δόθηκε επίσης μια ειδική έκδοση GYTR (Genuine Yamaha Technology Racing) του R1 στην έκθεση Eicma στο Μιλάνο το 2021.

«Αφού αποσύρθηκα από το MotoGP, συνέχισα να προπονούμαι και να οδηγώ μοτοσυκλέτες. Κατά τη διάρκεια της καριέρας μου στο MotoGP οδήγησα μοτοσυκλέτες της Yamaha ως μέρος του συμβολαίου μου. Αλλά ακόμα και μετά τη... σύνταξη, συνέχισα να χρησιμοποιώ μοτοσυκλέτες της Yamaha γιατί το απολαμβάνω», ήταν τα λόγια τότε του "Γιατρού".

Τέλος, μαζί με τον Rossi θα ακολουθήσουν στο YRE αρκετοί ακόμα ξεχωριστοί καλεσμένοι, συμπεριλαμβανομένης της επίσημης ομάδας Pata Prometeon Yamaha World Superbike, οι αναβάτες της οποίας αποτελούνται από τον έξι φορές πρωταθλητή WSBK Jonathan Rea και τον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή Supersport Andrea Locatelli. Η εν λόγω εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί όπως προείπαμε στη Jerez στις 3-4 Ιουλίου.

Πηγή: motorcyclenews.com

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon