Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2019 12:48

Ηλικιωμένος στις ΗΠΑ έκοβε τα φρένα σε ενοικιαζόμενα πατίνια

Ευτυχώς ο νυχτερινός σαμποτέρ συνελήφθη πριν σκοτώσει κόσμο.

Στο Fort Lauderdale της πολιτείας Florida κάποιος βανδάλιζε ηλεκτρικά ενοικιαζόμενα πατίνια. Ο άγνωστος έκοβε τις γραμμές των φρένων και κολλούσε αυτοκόλλητα πάνω από το QR code που κανονικά διαβάζει το τηλέφωνο του πελάτη για να ταυτοποιηθεί η ενοικίαση.

Αξιοποιώντας υλικό από κάμερες ασφαλείας, η τοπική αστυνομία σύντομα έφτασε στα ίχνη του δράστη, πρόκειται για τον 59χρονο Randall Williams που την ώρα που συνελήφθη είχε πάνω του διάφορους κόφτες και φορούσε γάντια για να μην αφήνει αποτυπώματα.

Ως τώρα έχει ταυτοποιηθεί για 20 περιπτώσεις βανδαλισμών, για τους οποίους αναμένεται να χρεωθεί περίπου 1,400 δολάρια - όσο δηλαδή εκτιμoύν οι εταιρείες των πατινιών (Lime, Bird και Bolt εν προκειμένω) πως θα κοστίσει η επισκευή τους. Ωστόσο η αστυνομία κάνει λόγο για πάνω από 140 περιπτώσεις που έχουν καταγγελθεί στην περιοχή και προσπαθεί να τις συνδέσει με τον συλληφθέντα.

Ευτυχώς για τον ίδιο που δεν τσακίστηκε κανείς με τα σαμποταρισμένα πατίνια, γιατί οι κατηγορίες που θα αντιμετώπιζε θα ήταν μάλλον πολύ βαρύτερες.

Για καλό και για κακό, πάντως, όσοι χρησιμοποιούν τέτοια πατίνια ας ρίχνουν έναν προληπτικό έλεγχο πριν ξεκινήσουν - οι ψεκασμένοι που νομίζουν πως μπορούν δικαιωματικά να καταστρέφουν ό,τι δεν τους αρέσει προφανώς και δεν είναι αποκλειστικά Αμερικανικό προνόμιο.

Απολαύστε τον αυτόκλητο σαμποτέρ εν δράση στο παρακάτω βίντεο.

Πηγή

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2019 20:54

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube