.
Κατηγορία KTM
Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023 14:13

KTM 890 Adventure R Rally – Μετά το ξεπούλημα, έρχεται και δεύτερη παρτίδα

Τελικά, το μοντέλο δεν θα είναι τόσο exclusive όσο υπολογιζόταν. 

Το KTM 890 Adventure R Rally παρουσιάστηκε πριν λίγο καιρό και, εξαρχής, απευθυνόταν σε ελάχιστους τυχερούς παγκοσμίως, που θα προλάβαιναν να βάλουν ένα τεμάχιο στο γκαράζ τους. Μόνο 700 μοτοσυκλέτες σε όλο τον κόσμο, ξεπούλησαν σε 2 ημέρες, όμως σύμφωνα με ρεπορτάζ εξ Αμερικής… τελικά, θα γίνουν κι άλλες διαθέσιμες.

Πιο συγκεκριμένα, μετά από το «ξεπούλημα» της μοναδικής, μέχρι τώρα, παρτίδας της KTM 890 Adventure R Rally, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι, τουλάχιστον για τις ΗΠΑ, θα «διατεθεί ένας μικρός αριθμός τεμαχίων σε επιλεγμένους αντιπροσώπους, την άνοιξη του 2024». To πόσες ακριβώς θα είναι αυτές οι επιπλέον μοτοσυκλέτες, δεν διευκρινίζεται, ούτε επίσης ο λόγος για τον οποίο η KTM πήρε αυτή την απόφαση. Πιθανότατα, σύμφωνα με τα ανάλογα ρεπορτάζ, η πολύ υψηλή ζήτηση που πέτυχε η έκδοση, όπως και η έκρηξη πωλήσεων στην Adventure κατηγορία τα τελευταία χρόνια, είναι οι λόγοι. Βάλτε επίσης στην εξίσωση, το μέγεθος αλλά και την σημασία της αμερικανικής αγοράς, και πιθανότατα έχουμε την απάντηση μπροστά μας.

Προς το παρόν, δεν έχουμε άλλη πληροφόρηση, σχετικά με το αν η KTM σκοπεύει να πάρει την απόφαση αυτή, και για άλλες αγορές.   

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023 14:22

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon